Skip to article

Interviu exclusiv: Diana intreaba, Diana Bart raspunde

Interviu exclusiv: Diana intreaba, Diana Bart raspunde
Dragilor, așa cum v-am obișnuit, astăzi este joi, deci avem rubrica „Diana întreabă, vedetele răspund.", chiar aici, pe ele.ro.

Regulile sunt simple. Același întrebări, 16 la număr, însă doar răspunsurile vor fi diferite, deoarece și invitații mei sunt aleși unul și unul. Mai departe urmează să vedem cât de mult putem să intrăm în culisele vieții lor. Iar astăzi o avem invitată pe Diana Bart, prezentatoare tv, mamă și una dintre cele mai plăcute prezențe din mediul online. Hai să începem!

1. Diana întreabă: Bună Diana. Ce faci, cum eșți?
Diana Bart răspunde:
M-ai prins bine, mai relaxată și mai odihnită, săptămâna aceasta. Am intrat in vacanță cu unul dintre proiectele de la TV, iar fetițele au dormit mai bine, cu toată luna plină, așa că am avut timp mai mult și pentru mine.

2. Diana întreabă: Să știi că urmează o serie de întrebări la care probabil nu ai mai răspuns public până acum. Eșți pregătită?
Diana Bart răspunde: Da, cu sinceritate și naturalețe le voi face față. Îmi place să răspund provocărilor!

3. Diana întreabă: Care a fost cel mai emoționant moment din viața ta?
Diana Bart răspunde: Foarte multe s-au adunat, pentru că atunci când spuneam de unul că este emoționant, în câteva luni trăiam altul, la,o intensitate și mai mare. Dar, ca să le și enumăr: cererea în căsătorie, prima naștere, a doua naștere, nunta, botezul, grădinița Mairei, primii pași...

4. Ce nu suporți în viața de zi cu zi, care este valoarea morală la care nu ai renunta?
Diana Bart răspunde: Minciuna, falsitatea, nesimțirea și prostia, nu le pot suporta, în aceeași măsură. Iar oamenii în care regăsesc principiile pe care le urmez, rămân în viață mea, pentru restul am învățat că nu trebuie să mai am tolerenta, pentru că nu fac decât să-mi consume energia mea vitală, și nu merită.

5. Diana întreabă: Ce ai visat să ajungi când erai mică?
Diana Bart răspunde: Prezentatoare TV. Mă închideam în camera și citeam toată ziua știri din ziare, în fața "telespectatorilor". Mama îmi spunea: "clar te faci jurnalistă!". Iar în cei aproape 20 de ani pe care i-am strâns în carieră, până acum, am,reușit să ajung, cu multă muncă, în locurile la care am râvnit.

6. Diana întreabă: Ce nu îți place la tine?
Diana Bart răspunde: Că-mi doresc să le fac pe toate, mi se pare că trece prea repede timpul și nu-mi ajunge, iar asta mă obosește destul de mult, dar încerc să îmi prioritizez mult mai bine treburile. Nu-mi mai place nici faptul că nu pot încă să fiu mai egoistă și să învăț să spun mai des NU.

7. Diana întreabă: Care este cel mai mare regret al tău?
Diana Bart răspunde: Că nu am reușit să-l conving și să-l ajut pe tatăl meu să învingă cancerul.

8. Diana întreabă: Care a fost cel mai greu moment din viața ta?
Diana Bart răspunde: Atunci când l-am pierdut pe tata, la 62 de ani, cu nici două săptămâni înainte să o nasc pe prima fetiță.

Interviu exclusiv: Diana intreaba, Diana Bart raspunde

9. Diana întreabă: Ce înseamnă pentru tine familia?
Diana Bart răspunde: Fericirea supremă! Familia mă impulsionează să evoluez, să pot arată și lasă ceva în urmă mea, în primul rând pentru ei, pentru copiii mei.

10. Diana întreabă: Care sunt cele trei lucruri fără de care nu poți trăi?
Diana Bart răspunde: Ca să nu trec membrii familiei aici, că nu-i pot consideră lucruri, nu pot trăi fără casă, telefon și mașina. Restul le fac dacă am aceste 3 lucruri. :)

11. Diana întreabă: Ce nu ai face niciodată pentru persoana iubita?
Diana Bart răspunde: Nimic care să o facă să sufere.  

12. Diana întreabă: Ai avut vreo aventură de-o noapte?
Diana Bart răspunde: Nu

13. Diana întreabă: Care a fost cel mai inedit loc în care ai făcut dragoste?
Diana Bart răspunde:
Terasa unui hotel.

14. Diana întreabă: Ai fost trădată în iubire?
Diana Bart răspunde: Da, în tinerețe, dar asta nu se pune, era imatur.

15. Diana întreabă: Ai mințit vreodată o persoană dragă?
Diana Bart răspunde: Nu pot să mint atunci când e vorba de lucruri serioase. Dacă am spus vreo minciună, a fost una nevinovată, doar că să scutesc persoanele dragi de unele neplăceri sau suferințe.

16. Diana întreabă: Dacă ai avea posibilitatea să ți se îndeplinească 3 dorințe, care ar fi acelea?
Diana Bart răspunde: Să nu se întâmple nici un lucru grav niciunui mebru al familiei, să trăim sănătoși și în putere până la adânci bătrâneți, să fie oamenii mai înțelepți, așa ar fi și mai puțină răutate și suferință pe pământul acesta.

Interviu exclusiv: Diana intreaba, Diana Bart raspunde

Articole recomandate

Stefan Banica Jr, lovitura dura pentru Andreea Marin. Ce a putut sa spuna artistul despre fosta sa sotie dupa atatia ani de la divort Stefan Banica Jr, lovitura dura pentru Andreea Marin. Ce a putut sa spuna artistul despre fosta sa sotie dupa atatia ani de la divort
Stefan Banica Jr este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania. A avut mereu o viata discreta si nu si-a dorit niciodata sa isi expuna viata persoanala. A avut insa parte de numeroase controverse in timpul mariajului pe care l-a avut cu Andreea Marin. Artistul a fost casatorit si de trei
Editura Hyperliteratura retrage de pe piata cartea lui George Burcea, dupa ce actorul a spus ca "unele femei merita batute cu scaunele si mesele" Editura Hyperliteratura retrage de pe piata cartea lui George Burcea, dupa ce actorul a spus ca "unele femei merita batute cu scaunele si mesele"
Directorul editurii Hyperliteratura a avut o reactie dura dupa ce actorul George Burcea a publicat un comentariu agresiv, care instiga la violenta domestica. Cartea pe care o lansase fostul sot al Andreei Balan a fost retrasa de la vanzare de editura Hyperliteratura.  George Burcea s-a enervat
Detalii de ultima ora despre starea lui Viorel Lis, dupa ce s-a infectat cu Covid: "Incepuse sa ii atace plamanii" Detalii de ultima ora despre starea lui Viorel Lis, dupa ce s-a infectat cu Covid: "Incepuse sa ii atace plamanii"
Oana si Viorel Lis au trecut prin momente grele, dupa ce in urma cu o saptamana au fost testati pozitiv cu Covid. Fostul edil al Capitalei, in varsta de 78 de ani, a fost internat in spital deoarece are multiple probleme de sanatate. Acum se pare ca sunt bine, iar Oana a vorbit despre clipele grele
Laurette vrea sa dea lovitura in afaceri! Cat costa o ora de masaj la salonul pe care si l-a deschis in Capitala Laurette vrea sa dea lovitura in afaceri! Cat costa o ora de masaj la salonul pe care si l-a deschis in Capitala
Laurette s-a lansat in afaceri dupa ce a parasit televiziunea! Acum si-a deschis un salon in sectorul 2 al Capitalei, unde ofera servicii de masaj terapeutic.  Desi toti afaceristii se plang in aceasta perioada de pandemie ca nu mai fac bani, mulatra a avut curaj si a initiat aceasta afacere
Problema mare de sanatate cu care se confrunta celebrul bucatar Petrisor Tanase dupa Covid Problema mare de sanatate cu care se confrunta celebrul bucatar Petrisor Tanase dupa Covid
Celebrul bucătar Petrișor Tănase (63 de ani) are probleme de sanatate dupa ce a fost infectat cu coronavirus. Gazda emisiunii culinare ”Sănătatea în bucate”, de la Digi24, a dezvaluit ca si dupa vindecarea de Covid inca se mai confrunta cu sechele dupa ce a