Skip to article

Interviu exclusiv "Diana intreaba, Sensy raspunde"

Interviu exclusiv "Diana intreaba, Sensy raspunde"
Dragilor, așa cum v-am mărturisit în decursul zilei de ieri, rubrica „Diana întreabă, vedetele răspund." are premiera astazi, 1 Aprilie, chiar aici, pe ele.ro.  

Regulile sunt simple. Același întrebări, 16 la număr, însă doar răspunsurile vor fi diferite, deoarece și invitații mei sunt aleși unul și unul. Mai departe urmează să vedem cât de mult putem să intrăm în culisele vieții lor. 

Rubrica va fi săptămânală și va fi difuzată în fiecare joi, având la bază interviuri în exclusivitate cu vedetele, influencerii și persoanele publice din România, iar prima invitată este nimeni alta decât cunoscuta influencerita Sensy. Hai sa începem! 

1. Diana întreabă: Bună Sensy. Ce faci, cum ești? Să știi că urmează o serie de întrebări la care probabil nu ai mai răspuns public până acum. 
Sensy răspunde
: Bună, în general îmi place să răspund de la excelent în sus, iar astăzi este una dintre zilele acelea bune. 

2. Diana întreabă:Ești pregătită?
Sensy răspunde:
Sunt pregătită, da și abia aștept! 

Interviu exclusiv

3. Diana întreabă: Care a fost cel mai emoționant moment din viața ta?
Sensy răspunde: Ahh îmi este greu să răspund cu un singur moment, au fost super multe momente emoționante, la vremea lor. Unul a fost atunci când am primit o pisicuță cadou și cu siguranță cererea în căsătorie. 

4. Diana întreabă:Ce nu suporți în viața de zi cu zi, care este valoarea morală la care nu ai renunța?
Sensy răspunde: Cred că am cam multe valori morale în viață, poate unele dintre ele m-au împiedicat să ajung mai sus decât sunt acum, nu suport falisitate, răzbunarea și trădarea. 

5. Diana întreabă:Ce ai visat să ajungi când erai mică?
Sensy răspunde:
Medic veterinar. 

Interviu exclusiv

6. Diana întreabă:Ce nu îți place la tine?
Sensy răspunde:
Cred în oameni și în schimbare, câteodată mă dezamăgesc așteptările pe care mi le fac despre anumiți oameni, sunt uneori superficială și nu-mi place să pierd timpul cu ceva ce nu-mi face plăcere, iar dacă vorbim de estetică, consider că am îmbunătățit cum am putut acest lucru și îmi place să cred că pot deveni cea mai bună versiune a mea. 

7. Diana întreabă:Care este cel mai mare regret al tău?
Sensy răspunde:
Consider că cine spune că nu are niciun regret minte puțin, sunt multe lucruri pe care le-aș schimba dacă aș da timpul înapoi, cel mai mult regret faptul că mi-am făcut tatuaje, tatuaje pe care acum încerc să le scot, procesul este de durata, costisitor și dureros și din păcate pielea nu va mai fi la fel niciodată. 

8. Diana întreabă:Care a fost cel mai greu moment din viață ta?
Sensy răspunde:
Momentele de doliu, clar! Bunica care m-a crescut, care m-a iubit mai presus de tot…datorită vârstei și maturizării am început să-mi apreciez mai mult părinții și pe toți pe care îi am alături, pentru că viață este atât de scurtă și mereu te ia prin surprindere.

9. Diana întreabă:Ce înseamnă pentru tine familia? 
Sensy răspunde: Nu am o familie mare, atunci când eram copil nu-mi doream frați, dar acum mi-aș fi dorit mult să am. Mama este primul influencer din viața mea, am vorbit de multe ori pe blog despre cât de mult mi-a influențat viața și mi-o influențează în continuare, ea a rămas cel mai bun prieten al meu, ei îi spun tot! Iar tata este modelul meu de fidelitate, cât și cum ține cu casa, face tot pentru bunăstarea familiei. Iar soțul este confidentul meu, partenerul meu de viață, de afaceri, de distracție, este omul pe care mă bazez în momentele și deciziile importante pe care le iau în viață, dar și când vine vorba de ce poză trebuie să postez pe Instagram. 😊 

10. Diana întreabă: Care sunt cele trei lucruri fără de care nu poți trăi?
Sensy răspunde: Lucruri? Era mai simplu să răspund la oameni. Consider că pot trăi și mă pot adapta în orice situație….să zicem telefonul, instagramul și cam atâta. 

11. Diana întreabă:Ce nu ai face niciodată pentru persoana iubita?
Sensy răspunde:
Interesantă întrebare, nu m-am gândit niciodată…nu mi-aș trăda familia. 

Interviu exclusiv

12. Diana întreabă:Ai avut vreo aventură de-o noapte?
Sensy răspunde:
Nu. 

13. Diana întreabă:Care a fost cel mai inedit loc în care ai făcut dragoste?
Sensy răspunde: Nu știu dacă e așa inedit. 😊 In mașină. 

14. Diana întreabă: Ai fost trădata în iubire?
Sensy răspunde:Altfel nu ai știi să faci diferența atunci când întâlneșți omul potrivit, da normal că am fost trădată în iubire. 

15. Diana întreabă: Ai mințit vreodată o persoană dragă? De ce?
Sensy răspunde: Da, obișnuiesc să cosmetizez adevărul atunci când el este dureros.  

16. Diana întreabă:Dacă ai avea posibilitatea să ți se îndeplinească 3 dorințe, care ar fi acelea? 
Sensy răspunde: Mi-ar fi plăcut să fiu poliglotă, consider că dacă aș fi avut această abilitate mi-aș fi îndeplinit apoi toate dorințele, dar dacă tot mai am încă două de ales, aș alege sănătate și tinerețe veșnică.

Articole recomandate

Ion Tiriac a avut Covid la 82 de ani: "Am avut norocul norocului" Ion Tiriac a avut Covid la 82 de ani: "Am avut norocul norocului"
Ion Tiriac a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 la 82 de ani. Din fericire, omul de afaceri a suferit o forma usoara a bolii si, dupa vindecare, a ales sa se imunizeze.  "Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la
Interviu exclusiv: Diana intreaba, Anna Roman raspunde Interviu exclusiv: Diana intreaba, Anna Roman raspunde
Dragilor, așa cum v-am obișnuit, astăzi este joi, deci avem rubrica „Diana întreabă, vedetele răspund.", chiar aici, pe ele.ro. Regulile sunt simple. Același întrebări, 16 la număr, însă doar răspunsurile vor fi diferite,
Zi de doliu in lumea muzicala! Nelu Ploiesteanu a murit! Zi de doliu in lumea muzicala! Nelu Ploiesteanu a murit!
Cantaretul Nelu Ploiesteanu a murit vineri, la varsta de 70 de ani. Artistul fusese internat in urma infectiei cu coronavirus. Anuntul decesului a fost facut de prietenii acestuia, pe retelele de socializare. Cantaretul s-a prezentat la spital in urma cu cateva saptamani deoarece se simtea rau. A
Sotia lui Nelu Ploiesteanu, de urgenta la spital Sotia lui Nelu Ploiesteanu, de urgenta la spital
Sotia lui Nelu Ploiesteanu trece prin momente dificile dupa moartea artistului. Vestea ca acesta s-a stins din viata a afectat-o enorm pe Elena, care a lesinat in momentul in care a auzit cumplita veste.  În urma căzăturii aceasta și-a spart capul, fiind ulterior
Interviu exclusiv "Diana intreaba, Sensy raspunde" Interviu exclusiv "Diana intreaba, Sensy raspunde"
Dragilor, așa cum v-am mărturisit în decursul zilei de ieri, rubrica „Diana întreabă, vedetele răspund." are premiera astazi, 1 Aprilie, chiar aici, pe ele.ro.   Regulile sunt simple. Același întrebări, 16 la număr, însă doar