Irinel Columbeanu a dezvaluit adevaratele motive ale divortului de Monica! Marturisiri surprinzatoare

Irinel Columbeanu a dezvaluit adevaratele motive ale divortului de Monica! Marturisiri surprinzatoare
  calendar_month     photo_cameraIrinel Columbeanu    
La trei ani de la despartirea de Monica Gabor, omul de afaceri Irinel Columbeanu a hotarat sa vorbeasca deschis despre acest subiect.

Irinel Columbeanu a marturisit, joi seara, pentru emisiunea "Wowbiz", adevaratul motiv care a dus la divortul sau. Omul de afaceri a dezvaluit ca presa a fost principalul inamic al casniciei sale, vinovat fiind chiar si prezentatorul show-ului "Wowbiz", Madalin Ionescu.

"Eu am evitat contactele, in special cu dumneavoastra domnule Ionescu pentru ca ati participat la conturarea divortului de Monica. Poate nu stiti asta. Totul a inceput in octombrie 2010 cand am fost victima unui complot. Fetele acelea doua au fost platite de catre o televiziune si de catre o revista, au venit pregatite si cu tehnica pe ele. Monica era asteptata sa vina din America, cu acest material. Pentru ca atunci cand va veni sa i se puna in fata si sa se vada reactia. Ea a avut o reactie absolut admirabila. Eu am explicat si ce a fost si ce n-a fost. Sunt convins ca m-a crezut. A participat chiar si la o confruntare fata in fata cu cele doua presupuse amante. A plecat in America si acolo s-a intamplat ceva pe parcursul unei luni de zile, nu stiu ce. Nu s-a pus problema unui divort. Primul moment a fost la dumneavoastra in emisiune cand a spus ca incepe sa se gandeasca", a declarat Irinel Columbeanu.

Omul de afaceri nu s-a oprit doar pana aici cu dezvaluirile. El a facut publica chiar si suma pe care Monica a incasat-o pentru reality-show-ul pe care l-a realizat impreuna cu B1 TV.

"Am invatat-o cum sa faca in asa fel incat sa castige 20.000 de euro pe luna", a marturisit Columbeanu la Kanal D.
Recomandari