Skip to article

Irinel Columbeanu se pregateste de insuratoare? "Sosia Monicai" a primit inelul de logodna

Irinel Columbeanu se pregateste de insuratoare? "Sosia Monicai" a primit inelul de logodna Irinel se insoara cu Alexandra Hodis?
La trei ani de la divortul de Monica Gabor, Irinel Columbeanu este pregatit pentru o noua casatorie.

Alexandra Hodis, tanara de 18 ani din viata afaceristului, s-a mutat deja in vila acestuia de la Izvorani si a primit si inelul de logodna.

Alexandra a fost numita "sosia Monicai Gabor" inca de cand a aparut la bratul lui Irinel. Pe langa asemanarea fizica, si destinul celor doua pare tras la indigo.

La fel ca si Monica, Alexandra, l-a cunoscut pe milionar tot cand era pe bancile liceului. Desi este inca eleva in clasa a XII-a, la Cluj, tanara a lasat provincia pentru traiul lipsit de griji alaturi de Irinel si e gata sa isi faca intrarea in lumea buna, asa cum a facut si Monica cu ani in urma.

Si pentru a nu rupe sirul asemanarilor, Alexandra are toate sansele sa devina sotia afaceristului, cat de curand, la fel cum fosta domnisoara Gabor a devenit sotia lui Irinel de indata ce a implinit varsta majoratului.

Articole recomandate

Irinel Columbeanu si-a refacut viata alaturi de sosia Monicai Gabor?Asemanare izbitoare! Irinel Columbeanu si-a refacut viata alaturi de sosia Monicai Gabor?Asemanare izbitoare!
Irinel Columbeanu nu poate sa o uite asa de usor pe fosta sotie Monica Gabor, cea care este si mama copilului sau.De aceea milionarul de la Izvorani a inlocuit-o pe Moni cu o femeie ce ii seamana perfect, incat cei care au vazut-o pe cea care l-a insotit la ziua Ramonei Badescu, au si tras
Alexandra Hodis e noua Moni! Cum a cunoscut-o Irinel Columbeanu pe "clona" fostei sotii Alexandra Hodis e noua Moni! Cum a cunoscut-o Irinel Columbeanu pe "clona" fostei sotii
Despre Alexandra Hodis, cu siguranta, vom mai auzi si vom mai citi in presa tabloida. Tanara care s-a afisant, recent, la bratul lui Irinel Columbeanu pare ca si-a pus in cap sa parcurga acelasi traseu pe care l-a urmat, cu ani in urma, Monica Gabor.Pentru multe tinere din generatia sa, fosta
Irinel Columbeanu nu vrea sa se insoare cu "sosia" Monicai Gabor! Irinel Columbeanu nu vrea sa se insoare cu "sosia" Monicai Gabor!
Sosia Monicai nu are sanse sa se marite cu Irinel Columbeanu.Alexandra Hodis este un tanar manechin de 20 de ani, alaturi de care Irinel Columbeanu s-a afisat in lume, in urma cu cateva zile. La fel ca multe femei care au facut parte din viata milionarului si Alexandra se gandeste probabil la ziua