Jamila, in lacrimi dupa ce a pierdut procesul cu Laura Laurentiu: "Tot timpul eram facuta proasta"

Jamila, in lacrimi dupa ce a pierdut procesul cu Laura Laurentiu: "Tot timpul eram facuta proasta"
  calendar_month        
Celebra vloggerita culinara Jamila a povestit cu ochii in lacrimi despre procesul "eclerul la tava" pe care l-a pierdut recent. Aceasta a explicat ce s-a intamplat de fapt intre ea si Laura Laurentiu si de ce considera ca nu a furat recetea de ecler la tava, in ciuda decizie date de justitie.

Ea a postat pe canalul sau de YouTube un filmulet in care da toate detaliile despre procesul cu Laura Laurentiu. Videoul a strans aproape 100.000 de vizualizari intr-o zi.

„Când Jamila Cusine a început să crească, în jurul meu oamenii au început să se poarte diferit.

Dintre acești oameni, această doamnă cu care eu am avut proces în instanță și cu prietena ei cea mai bună, au fost cele două care, în repetate rânduri au avut ceva de comentat despre mine. Tot timpul eram făcută proastă, rețetele mele erau proaste, eram grasă, oamenii care mă urmăreau pe mine erau proști. Tot ce făceam eu era rău.

De fiecare dată când eu participam la o emisiune, aveam un succes sau mi se întâmpla ceva bun, aceste două doamne simțeau nevoia să dea în mine. Din nou și din nou. Șicanele acestea, ca să înțelegeți, nu au fost o săptămână, o lună, șicanele acestea au durat ani.

Și după cum puteți observa, pe mine m-a marcat foarte mult lucrul acesta, pentru că m-am simțit exact cum se simte un copil la școală care are parte de bullying. Eu m-am simțit la aproape 30 de ani ai mei ca un copil care are parte de bullying la școală și nu știe cum să reacționeze”, a dezvăluit Jamila.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Amintiri
  • person

    "despre emy"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right