Skip to article

Jay-Z si Beyonce, prima declaratie oficiala despre bataia dintre rapper si cumnata lui. Mesaj neasteptat!

Jay-Z si Beyonce, prima declaratie oficiala despre bataia dintre rapper si cumnata lui. Mesaj neasteptat! Jay Z si cumnata lui s-au impacat. Primele declaratii dupa bataia din lift!
Jay-Z, Beyonce Knowles si sora acesteia, Solange Knowles, au dat un comunicat de presa legat de bataia din lift dintre rapper si cumnata sa, care s-a petrecut dupa Met Gala.

Comunicatul lor e legat mai mult de familie si mai putin de ce s-a intamplat in seara cu pricina intre cei doi.

"Au fost foarte multe speculatii pe seama incidentului petrecut pe 5 mai, dar cel mai important este ca acum familia noastra a depasit acel moment.

Jay si Solange si-au asumat responsabilitatea pentru ceea ce s-a intamplat. Fiecare si-a recunoscut vina in acest conflict personal care a devenit public. Amandoi si-au cerut scuze si mergem mai departe ca o familie unita.


Informatiile legate de faptul ca Solange ar fi fost in stare de ebrietate si ca ar fi afisat un comportament ciudat in seara respectiva sunt false.

La finalul unei zile fiecare familie are probleme si noi nu suntem cu nimic diferiti. Ne iubim si suntem o familie. Am trecut peste incident si speram ca toata lumea va face la fel
", se arata in comunicatul semnat de Jay-Z, Beyonce Knowles si sora acesteia.

Foto: Hepta

Alte articole despre
jay z bataie lift

Articole recomandate

Rihanna, motivul altercatiei dintre Jay-Z si cumnata sa. Iata de la ce a pornit totul! Rihanna, motivul altercatiei dintre Jay-Z si cumnata sa. Iata de la ce a pornit totul!
Jay-Z a fost agresat fizic de sora lui Beyonce, iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere la locul altercatiei au fost date publicitatii si au socat intreaga lume. Daca pana acum nu se stia cauza conflictului dintre rapper si cumnata sa, tot mai multe amanunte incep sa iasa la iveala.Se