Skip to article

Kate Middleton ar putea muri! Iata ce a patit Ducesa de Cambridge

Kate Middleton ar putea muri! Iata ce a patit Ducesa de Cambridge Kate Middleton
Kate Middleton este foarte bolnava. Potrivit presei internationale, Ducesa de Cambridge a ajuns sa cantareasca doar 44 de kilograme, la 32 de ani.

Revista americana "Life& Style" sustine ca printul William este extrem de ingrijorat de starea de sanatate a Ducesi si face tot posibilul ca aceasta sa isi revina cat mai repede. Potrivit zvonurilor, Ducesa merge la cei mai renumiti medici.

Kate Middleton are mari probleme cu imunitatea si slabeste incontinuu, fiind din ce in ce mai extenuata.

"Este atat de obosita la sfarsitul zilei, incat nu se mai poate ridica din pat. Este extenuata, iar printul William este foarte ingrijorat", a declarat o sursa apropiata cuplului regal.

Potrivit specialistilor, Kate nu are voie sa ramana insarcinata in aceasta perioada, deoarece o sarcina i-ar putea pune in pericol viata.

Articole recomandate

Kate Middleton va avea gemeni? Kate Middleton va avea gemeni?
Frumoasa ducesa de Cambridge este din nou insarcinata, iar Casa Regala este in asteptarea unui nou mostenitor....sau sunt doi? Ultimul numar al revistei OK! dezvaluie ca sotia printului William este insarcinata cu gemeni. Jurnalistii britanici sustin ca indiciul care ar fi dat-o de gol pe ducesa
Secretul stilului Ducesei de Cambridge. Afla de ce Kate Middleton arata intotdeauna perfect! Secretul stilului Ducesei de Cambridge. Afla de ce Kate Middleton arata intotdeauna perfect!
Ducessa de Cambridge arata intotdeauna perfect multumita unei echipe de croitori care ii modifica hainele in asa fel incat sa-i vina de minune, iar asta e un truc la care oricine poate apela. Inca de la probele pentru rochia de mireasa Alexander McQueen, ducesa a luat o multime de lectii despre