Skip to article

Kate Winslet va juca intr-un nou film, realizat dupa un roman pentru adolescenti

Kate Winslet va juca intr-un nou film, realizat dupa un roman pentru adolescenti Kate Winslet
Actrita britanica, Kate Winslet, va juca intr-un nou film realizat dupa un roman pentru adolescenti si tineri adulti, numit "Divergent".

Potrivit celor de la studiourile Summit Enterteinment, Kate, in varsta de 37 de ani, o va interpreta pe Jeanine Matthews, o femeie rece si neplacuta iar actiunea filmului se va petrece intr-un viitor indepartat.

Filmul face parte dintr-o trilogie de Veronica Roth, in care actiunea se petrece intr-o societate divizata in cinci grupuri, definitorii pentru felul in care o persoana isi traieste viata.

Oamenii din grupul "Abnegation" ("Abnegatie") sunt altruisti, in timp ce oamenii din grupul "Erudite" ("Eruditie") sunt devotati cunoasterii. Personajul jucat de Kate Winslet va fi liderul grupului "Erudite", au anuntat reprezentantii studiourilor Summit Entertainment.

Din distributie mai fac parte si Shainele Woodley, in varsta de 21 de ani, si britanicul Theo James, in varsta de 28 de ani.

"Divergent" va fi lansat pe marile ecrane in martie 2014 si reprezinta cel mai recent film pentru adolescenti care este adaptat dupa un roman, dupa francizele extrem de profitabile precum "The Twilight Saga" si "The Hunger Games".

Articole recomandate

Kate Winslet, pictorial incendiar! O mai recunosti? Kate Winslet, pictorial incendiar! O mai recunosti?
Kate Winslet arata mai bine ca oricand! Actrita a realizat un pictorial incendiar pentru revista Harper`s Bazaar si a demonstrat ca este intr-o forma fizica de invidiat, la 38 de ani.Am invatat multe despre mine, mai ales in ultimii patru ani. Cred ca acum pot vedea lucrurile mult mai clar, pot