Larisa Dragulescu, insarcinata pentru a treia oara. Anuntul vine la doar patru luni de la divort

Larisa Dragulescu, insarcinata pentru a treia oara. Anuntul vine la doar patru luni de la divort
  calendar_month   update 27 Mar 2023, ora: 18:19      
Larisa Dragulescu a uimit pe toata lumea cu ultimul sau anunt. Fosta sotie a lui Marian Dragulescu a dezvaluit ca este insarcinata pentru a treia oara. Anuntul l-a facut chiar pe pagina sa de Instagram, unde a postat si un filmulet cu burtica de gravida.

Vestea vine la doar 4 luni de la cel de-al doilea divort de Marian Bogdan. Larisa a inceput o relatie cu actualul sau partener la doar o luna dupa ce a divortat.

„Cu iubirea stau destul de bine, normal, ca de obicei! Sunt cu cineva în prezent, dar nu vreau momentan să vorbesc despre asta.Încă nu știm dacă va fi ceva serios între noi doi. Momentan ne cunoaștem, vedem dacă suntem pe aceeași lungime de undă și după voi vorbi mai multe despre tot ce mi se întâmplă în viața mea. Trebuie să mai treacă timp și să vedem cum ne vom înțelege.Acum este prea rapid să îmi fac o părere pentru că ne-am cunoscut recent. El lucrează în domeniul IT. Nu vreau să dau prea multe detalii momentan.

Suntem bine așa cum suntem. Noi doi ne-am cunoscut printr-un prieten comun”, a declarat fosta soție a lui Marian Drăgulescu pentru click.ro acum o lună.

Recomandari