Laurette, dezvaluiri bomba despre relatia cu Ion Tiriac: "Era frumos cu avionul privat, te dadeai jos, te lua masina cu sofer"

Laurette, dezvaluiri bomba despre relatia cu Ion Tiriac: "Era frumos cu avionul privat, te dadeai jos, te lua masina cu sofer"
  calendar_month   update 25 Feb 2024, ora: 13:40      
Laurette a facut recent dezvaluiri surprinzatoare despre relatia pe care a avut-o cu omul de afaceri Ion Tiriac. Vedeta, in varsta de 40 de ani, nu a negat, dar nici nu a confirmat relatia amoroasa cu miliardarul, dupa ce au fost surprinsi la plaja impreuna in 2016.

Laurette a recunoscut in cadrul unui podcast ca a avut relatii amoroase cu mai multi milionari celebri, iar despre Ion Tiriac a avut numai cuvinte de lauda.

„Am mai avut relații cu milionari celebri de la noi”, a spus Laurette în cadrul podcastului.
„Dar cu Ion Țiriac a fost ceva?”, a întrebat gazda podcastului.
„Asta nu pot să îți răspund, dar... Țiri, că eu așa îi zic, o să rămână acolo la corazon, la sufletul meu. Nu prea am mai vorbit așa în ultima perioadă.

Era frumos cu avionul privat, te dădeai jos, te lua cu mașina cu șofer. E foarte greu de accesat: trebuie să fii frumoasă, deșteaptă, să știi să vorbești, să știi să taci atunci când trebuie, să ai simțul umorului. Oamenii de afaceri sunt foarte stresați și tu trebuie să știi să te faci plăcută, să fii jovială.
Cu Țiriac m-am simțit Regina reginelor! Dacă nu eram eu deosebită și specială, se mai uita domnul Țiri la mine? Dacă nu eram frumoasă și deșteaptă?”, a dezvăluit Laurette la podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Laurette a explicat si de ce nu a mai tinut legatura cu omul de afaceri. Ea a explicat ca relatia cu Ion Tiriac s-ar fi terminat din cauza ei, pentru ca nu a fost sincera cu miliardarul.

.„A fost un vis care s-a împlinit, dar a fost greșeala mea, recunosc pentru prima dată. A fost greșeala mea pentru că trebuia să fiu mult mai sinceră! Am greșit, da! Trebuia să spun asta, sunt, uite așa, așa… de acolo mi s-a tras. A fost vorba de o terță persoană. Dacă eu eram sinceră, nu se termina. Nu, nu am jucat la două capete. Dar nu am spus adevărul de frică să nu pierd persoana respectivă. Dar, nu a fost bine, regret! Dar, pot să spun acum că am jucat la cel mai înalt nivel”, a detaliat Laurette.

In momentul in care a fost intrebata daca este o femeie materialista, Laurette a marturisit ca este atrasa de barbatii cu bani, in special milionarii.

„Da, îmi plac milionarii! De ce îmi plac?! Îmi plac bărbații cu o situație... îmi place să mă simt bine. Ai văzut cum se simte o femeie lângă un milionar?! Pare că banii sunt ai ei, chiar dacă nu sunt ai ei (râde). Dar e altceva, parcă viața e mai frumoasă. Nu pot să fiu ipocrită și să spun că mie îmi place să stau în sărăcie. Mai bine plâng pe un yacht în Monaco decât să plâng într-o căruță la tataie la țară”, a spus Laurette.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Spitalul si moartea
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right