Skip to article

Leo Iorga, operat de urgenta. Cancerul a recidivat!

Leo Iorga, operat de urgenta. Cancerul a recidivat!
Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a ajuns din nou pe mana medicilor dupa ce cancerul a recidivat. Anul trecut, Leo Iorga a mai fost operat, dupa ce i s-a descoperit o tumoare pe creir si a fost tratat pentru cancer.

Artistul s-a operat in urma cu o saptamana, iar azi a multumit public echipei care a efectuat interventia chirurgicala si care l-a ingrijit. In anul 2014, Leo Iorga a fost tratat pentru cancer.

Leo Iorga a fost obligat sa se opereze din nou intrucat cancerul a recidivat. "Au aparut complicatii cu afectiunea lui mai veche", au precizat pentru Click! surse medicale. Cantaretul a publicat un mesaj de multumire medicilor de la Spitalul Fundeni si de la Institutul Parhon din Bucuresti.

"Dragi prieteni, Domnul fie laudat! Azi e o saptamana de la operatie prin care am trecut cu bine. Doresc sa multumesc public echipei de specialisti in chirurgie Dr. Victor Tomulescu, Dr. Cristian Blajut, Conf. Dr. Droc, Dir. Carmen Orban - Spitalul Clinic Fundeni si echipei de specialisti endocrinologi Prof. Dr. Corin Badiu si Dr. Simona Jercalau - Institutul Parhon, precum si specialistilor in imagistica medicala Dr. Dan Hortopan si Dr. Mircea Medrea. Abia astept sa ne revedem la concerte, alaturi de colegii mei de la Pact!", a scris Leo Iorga pe Facebook.

Alte articole despre
Leo IorgaLeo Iorga operatie

Articole recomandate

Leo Iorga traieste o adevarata drama: "Voi canta si paralizat". Artistul va ajunge din nou pe masa de operatie Leo Iorga traieste o adevarata drama: "Voi canta si paralizat". Artistul va ajunge din nou pe masa de operatie
Leo Iorga, in varsta de 50 de ani, a ajuns intr-o situatie limita. Artistul a fost diagnosticat cu cancer pulmonar in 2011, iar de atunci viata sa nu a mai fost la fel. Acum, liderul trupei Pact se pregateste pentru o noua operatie, asta dupa ce, initial, a invins cumplita boala. Medicii ii vor
Leo Iorga a fost operat. Afla cum se simte dupa interventia care a durat patru ore! Leo Iorga a fost operat. Afla cum se simte dupa interventia care a durat patru ore!
Leo Iorga a fost operat astazi la Spitalul Monza din Bucuresti. Interventia pentru inlaturarea tumorii cerebrale a durat patru ore.Edy, fiul cel mare al cantaretului, a declarat ca operatia s-a terminat cu bine, insa nu stie cand va fi externat tatal sau."Tata a iesit din operatie. Se afla la
Leo Iorga, transfigurat de boala. Uite cum arata cantaretul dupa sedintele de chimioterapie! Leo Iorga, transfigurat de boala. Uite cum arata cantaretul dupa sedintele de chimioterapie!
Leo Iorga este de nerecunoscut, dupa sedintele de chimioterapie pe care e nevoit sa le faca. Cantaretul a trecut printr-o operatie dificila, de indepartare a unei tumori pe creier, si lupta cu optimism pentru a invinge definitiv boala. Tratamentul pe care trebuie sa il urmeze dupa operatie aproape