Lora a vazut moartea cu ochii! Vezi cum i-a salvat viata celei mai bune prietene!

Lora a vazut moartea cu ochii! Vezi cum i-a salvat viata celei mai bune prietene!
  calendar_month     photo_cameraLora Petrescu     person Lora Petrescu
Lora a fost implicata intr-un grav accident rutier in care, atat ea cat si prietena ei cea mai buna, erau sa-si piarda viata. Totul se intampla in adolescenta, in timp ce se afla in masina condusa de un sofer inconstient.

Lora a povestit intr-un interviu pentru Zuarul Ring, despre un accident teribil din adolescenta, ce i-a schimbat viata pentru totdeauna. Singurul lucru care a salvat-o, atat pe ea cat si pe prietenii ei, a fost pozitia ei din masina in timpul accidentului.

"Stateam intre ei si am vazut ca tipul apasa pe acceleratie, ba chiar intra intr-o depasire si era sa ne ciocnim de o masina. Apoi a incercat sa faca o noua depasire, de data asta intre doua camioane cu cisterne de benzina. Le-a depasit, a intrat intre acestea si a facut un unghi de 90 de grade. Am intrat pe o alta straduta, pe jos era pietris, masina a derapat si ne-am ciocnit de doi copaci", a povestit Lora pentru Ziarul Ring.

Cantareata isi aminteste cu groza momentele de dupa accident cand a incercat cu disperare sa isi salveze prietena ranita. A avut noroc cu o salvare, care tocmai trecea prin zona.

Lora a aflat rezultatul biopsiei! Vezi ce verdict i-au dat doctorii!

"Eram plina de cioburi de sticla din cap pana-n picioare si aveam nasul spart. Prietena mea era intr-o pozitie in care credeai ca e moarta, iar el avea picioarele rupte si era devastat. I-am palpat coloana, i-am facut respiratie artificiala numai sa o salvez. Am tipat la el sa cheme o ambulanta... Intamplator, pe strada trecea o Salvare care mergea la un alt accident, unde erau si morti. Am iesit in strada, am oprit-o si asa am ajuns la spital", a marturisit blonda.

Lora a avut nevoie de doua operatii la nas pentru a arata normal, si dezvoltase un adevarat complex din cauza asta. Din fericire pentru cantareata, totul s-a terminat cu bine.
Recomandari