Skip to article

Loredana si Mazare vor canta impreuna imnul statiunii Mamaia

Loredana si Mazare vor canta impreuna imnul statiunii Mamaia Loredana Groza
Loredana, Cabron si Radu Mazare vor canta impreuna imnul statiunii Mamaia. O strofa din refrenul melodiei a fost deja fredonata marti seara, in timpul concertului Loredanei Groza care a avut loc pe scena Casei de Cultura din Constanta.

Marti seara, Loredana a reusit sa adune foarte multi oameni la Casa de Cultura din Constanta, unde a sustinut un concert si l-a avut invitat de onoare pe Radu Mazare.

Inainte de primul bis, Radu Mazare a urcat pe scena si i-a oferit Loredanei un cos imens de flori si un tort de ciocolata cu figurine reprezentand un salvamar, doua fete in bikini, farul si o luna.

Loredana a fost numita "Ambasadoarea statiunii Mamaia" iar ea a acceptat cu mare bucurie:

"Eu sunt legata de Mamaia, fara Mamaia nu as mai fi fost aici, in fata dumneavoastra. Mie imi place atat de mult la Mamaia, ca as veni aici si iarna".

Loredana Groza


Lori nu a ezitat sa cante o strofa din viitorul imn al statiunii Mamaia, al carui videoclip va fi filmat de 1 Mai."Uite luna, uite farul/Hopa sus, ca te ia valul", asa suna refrenul melodiei care va fi gata in 2 saptamani, asa cum a precizat primarul Constantei.

"Eu i-am zis Loredanei cam ce as vrea si ea a zis: 'Pai am ceva in genul asta, dar nu e gata. Am ascultat si am zis ca asta sa fie melodia'. La 1 Mai filmam videoclipul, la Mamaia. Directorii mei din primarie mi-au zis ca ei vor sa stea cu familiile de Paste. Eu am zis: 'Abia astept sa muncesc de Paste, la Mamaia'", a afirmat Mazare.

Lori si-a invitat toti fanii la mare, de 1 Mai, ea postand pe contul ei de Facebook: "Viva Mamaia!!!! Viva Constanta!!!"

Articole recomandate

Afla motivele pentru care Loredana nu vrea sa mai auda de Eurovision Afla motivele pentru care Loredana nu vrea sa mai auda de Eurovision
Sambata 9 martie, ne asteapta marea finala a Selectiei Nationale pentru Eurovision 2013. Cu aceasta ocazie Loredana a fost luata la intrebari de reporterii ziarului Ring despre participarea ei la Eurovision. Desi cantareata s-a facut cunoscuta datorita festivalurilor de muzica, diva nu vrea sa mai