Lorena Buhnici sare in apararea sotului sau. Prima reactie fata de scandalul creat de George Buhnici

Lorena Buhnici sare in apararea sotului sau. Prima reactie fata de scandalul creat de George Buhnici
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
19 Iul 2022, 22:10
  update
Actualizat
19 Iul 2022, ora: 22:12
     
George Buhnici a creat un scandal monstru dupa ce a facut declaratii controversate la adresa femeilor care au celulita sau vergeturi. Aflat la festivalul Neversea, influencerul a facut afirmatii halucinante, care au creat rumoare pe retelele de socializare, dar si in spatiul public. 

Lorena, sotia lui George Buhnici, a avut si ea prima reactie in acest caz si a incercat sa ii ia apararea sotului sau, după ce vloggerul a transmis public că el merge la mare ca să vadă "piele fără vergeturi" și le-a transmis femeilor cu kilograme în plus să investească "în săliță".

„Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca și de a arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte”, a scris Lorena Buhnici pe Instagram, în apărarea soțului său.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
articolul unui fum de tzigara
  • person

    "nu uita: langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere