Skip to article

Luminita Anghel, urmarita de trecut. "Mi-e teama sa nu-l pierd"

Luminita Anghel, urmarita de trecut. "Mi-e teama sa nu-l pierd" Luminita Anghel
Luminita Anghel si-a gasit in sfarsit fericirea la 40 de ani. Dupa numeroase esecuri in dragoste, artista l-a intalnit pe Silviu, un tanar care a reusit sa o faca pe Luminita sa zambeasca din nou.

Cei doi au impreuna in baietel si sunt foarte fericiti impreuna, insa Luminita traieste o adevarata drama in adancul sufletului, deoarece este urmarita mereu de gandul ca isi va putea pierde sotul si tot visul frumos s-ar termina cat ai clipi.

Din cauza temerilor sotiei sale, Silviu a renuntat chiar si la pasiunea sa, motociclismul.

"Eu, de exemplu, am emotii mari cand el merge pe motocicleta (n.r. Silviu este un motociclist convins). Dar, in ultima vreme, el a renuntat, chiar daca are numai motoare puternice, de viteza. De cand s-a nascut copilul a devenit mult mai responsabil, am observant asta la el. Singur, fara sa ii spuna cineva. Chiar si la intalnirile cu motociclistii se duce cu masina si rad colegii de el. Eu, una, sunt foarte multumita de situatie", ne-a povestit Luminita Anghel.

Mie mi-e teama sa nu il pierd. Ma gandesc ca se poate intampla orice. De-aia si am emotii cand merge cu motocicleta. Uii spun ca va trece, ca e un prag critic la trei ani, la sapte, la noua, eu nu prea cred in lucruri de-astea. Ca si la horoscop sau numere ale destinului am auzit tot felul de chestii care noua nu ni se potrivesc", a marturisit Luminita Anghel.

Articole recomandate

Luminita Anghel, socata dupa ce a citit pe Facebook ca fiul ei a murit Luminita Anghel, socata dupa ce a citit pe Facebook ca fiul ei a murit
Luminita Anghel a suferit un soc dupa ce a citit pe Facebook ca fiul ei, David, a murit. Din fericire, totul a fost o gluma macabra pusa la cale de colegii baiatului!"David..ai plecat prea devreme dintre noi..dar cum se spune, cand intri intr-o gradina iei florile cele mai frumoase, nu buiurenile.