Mancarea pe care nu trebuie sa o comanzi niciodata la restaurant. Sfatul lui chef Florin Dumitrescu

Mancarea pe care nu trebuie sa o comanzi niciodata la restaurant. Sfatul lui chef Florin Dumitrescu
  calendar_month        
Daca vrei sa mergi la restaurant si doreste sa comanzi intotdeauna cele mai bune preparate, chef Florin Dumitrescu are o recomandare pentru toti romanii. Celebrul jurat de la Chefi la Cutite a dezvaluit care este mancarea pe care nu ar trebui sa o comandam niciodata cand mergem la un restaurant.

„Mare păcat că trebuie să fac asta...Am învățat-o încă din prima zi de cârciumă. Nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul. Mă simt ca un magician din ăla care dezvăluie trucuri. Nu e bine. Dacă e vorba despre un meniu a la carte, adică să te duci tu și să îți comanzi din 7-8 feluri de mâncare, există acest ”astăzi vă recomand… coastele de porc”.

Dar de ce îmi recomanzi tu mie coastele de porc astăzi? Păi...să scăpăm de ele, înțelegi?Dar nu că sunt ele gătite, dar e ultima zi a lor înainte de a expira, înainte de a începe să miroasă urât. Asta în cârciumile care nu funcționează, dacă te duci la una care are 700 de persoane rulaj pe prânz nu ai problema asta.Cel mai bun sfat este să te duci să mănânci acolo unde e cârciuma plină. Atunci când carnea se acoperă cu sos înseamnă că se acoperă o greșeală. Eu dacă mănânc la împinge tava, mănânc chestii cât mai românești, cât mai de casă. Oamenii din spate sunt oamenii care fac mâncare și acasă”, a dezvăluit Florin Dumitrescu la Antena 1.

Recomandari