Skip to article

Marcel Pavel, botez cu bodyguarzi si cinci preoti pentru Iuvenalia

Marcel Pavel, botez cu bodyguarzi si cinci preoti pentru Iuvenalia Marcel Pavel si-a botezat fetita
Marcel Pavel si sotia lui, Violeta, si-au botezat ieri fetita, pe Iuvenalia care a venit pe lume in urma cu trei luni si jumatate.

Botezul Iuvenaliei a fost un eveniment care s-a dorit a fi tinut departe de ochii lumii, asa ca parintii au avut grija ca totul sa fie bine pazit de o armata de bodyguarzi, astfel incat curiosii si presa sa nu aiba acces.

Botezul s-a desfasuart conform traditiei ruse, asa ca micuta a avut cinci nasi de botez, iar slujba religioasa a fost oficiata de cinci preoti.

Botezul a avut loc la Biserica Sfantul Gheorghe Nou din Capitala si la ceremonie au participat doar rudele apropiate.

Parintii micutei nu s-au putut abitine si in timpul slujbei au varsat si cateva lacrimi de emotie: Am plans cand a inceput corul sa cante, a spus Marcel Pavel dupa slujba.

La petrecerea de botez au fost prezente si cateva vedete, iar nume cu greutate din muzica au intretinut atmosfera. Tortul Iuvenaliei a fost in forma de carucior si a cantarit 27 de kilograme.

Iuvenalia este prima fetita a cuplului. Marcel si Violeta mai au impreuna doi baieti, pe Richard (17 ani) si Sacha (14 ani).

Alte articole despre
marcel pavel botez

Articole recomandate

Marcel Pavel va deveni tata la 53 de ani! Marcel Pavel va deveni tata la 53 de ani!
Marcel Pavel (53 de ani) a avut marea surpriza sa afle ca sotia lui, Violeta (41 de ani) este insarcinata. Cei doi sunt casatoriti de 20 de ani si au impreuna doi baieti de 14 si 17 ani. Spre marea bucurie a tuturor, peste patru luni, o fetita va sosi in familie. A fost o surpriza extraordinar de
Moda taticilor in varsta: Marcel Pavel si Mircea Radu se alatura trend-ului Moda taticilor in varsta: Marcel Pavel si Mircea Radu se alatura trend-ului
Cand Irinel Columbeanu a devenit tatic la varsta de 49 de ani, toata lumea a ramas uimita de curajul pe care l-a avut afaceristul. E drept, sotia sa de atunci, Monica Gabor, era cu 30 de ani mai tanara decat el, insa asta nu l-a scutit pe Irinel de gura lumii. Acum, la 54 de ani Iri o are in grija