Skip to article

Marioara Murarescu si-a revenit spectaculos dupa doua operatii la coloana

Marioara Murarescu si-a revenit spectaculos dupa doua operatii la coloana Marioara Murarescu
Dupa o luna petrecuta pe patul de spital si doua operatii la coloana, Marioara Murarescu si-a revenit spectaculos iar medicii sunt optimisti in privinta starii ei de sanatate.

Fosta realizatoare tv a fost diagnosticata in 2008 cu cancer la san insa boala i-a afectat si glanda tiroida iar recent au aparut si probleme la coloana vertebrala.

Cele doua interventii la coloana vertebrala au fost realizate cu succes de medicii din Cluj Napoca si acum Marioara Murarescu se poate deplasa fara probleme.

Multumesc Cerului ca pot merge! Este foarte important dupa operatia prin care am trecut. Toata lumea din spital are grija de mine, doctorii si asistentele ma supravegheaza in permanenta. Am primit multe telefoane din partea prietenilor si am fost bucuroasa sa-i vad pe cei care au venit in vizita. Imi doresc sa ajung cat mai repede acasa. a declarat Marioara Murarescu pentru Libertatea.

Marioara Murarescu are 65 de ani si timp de trei decenii a facut istorie la postul public de televiziune cu emisiunea 'Tezaur folcloric'.

Articole recomandate

Marioara Murarescu, in stare grava la spital! Marioara Murarescu, in stare grava la spital!
Marioara Murarescu a fost internata in stare grava la spital. Realizatoarea Tv se afla in prezent la Terapie Intensiva, scrie Realitatea.net. Realizatoarea emisiunii "Tezaur folcloric" sufera de o boala incurabila. Marioara Murarescu a refuzat tratamentul dupa ce, in anii trecuti, a trecut prin
Marioara Murarescu, mesaj emotionant de pe patul de spital Marioara Murarescu, mesaj emotionant de pe patul de spital
De trei saptamani Marioara Murarescu este internata intr-un spital din Cluj Napoca unde a suferit doua interventii chirurgicale. Nimeni nu stie exact de ce boala sufera aceasta, insa surse apropiate prezentatoarei TV spun ca ar fi vorba de o boala necrutatoare.Ingrijorati ca nu stiu nimic de starea