Skip to article

Marturisiri socante! Sergiu Nicolaescu voia sa divorteze? Afla cine a facut aceste dezvaluiri

Marturisiri socante! Sergiu Nicolaescu voia sa divorteze? Afla cine a facut aceste dezvaluiri Sergiu Nicolaescu
Iolanda Nicolaescu, sora regretatului regizor si actor Sergiu Nicolaescu, a facut de curand marturisiri surprinzatoare in ceea ce priveste casnicia acestuia.

Sora regizorului a dezvaluit ca Dana, sotia lui Sergiu Nicolaescu, se purta foarte urat cu el si ca acesta voia chiar sa divorteze.

"Fratele meu mi-a spus ca vrea sa divorteze de ea... Multa lume zicea ca se purta urat cu el. Nu stiu motivele, pentru ca i-am respectat mereu intimitatea, dar se pare ca nu a fost fericit cu ea. Un om fericit se lauda cu nevasta, o scoate in lume, nu o tine sa nu o vada nimeni", a declarat Iolanda Nicolaescu, pentru ziarulring.ro.

De asemenea, Iolanda Nicolaescu a marturisit ca ea si mama sa l-au ajutat de multe ori pe regizor cu bani.

"A fost o perioada cand eu l-am ajutat pe fratele meu. Am fost casatorita cu nepotul patriarhului Miron Cristea, iar al doilea barbat al meu a fost medic endocrinolog, avea cabinet personal si castiga 1.000 de lei pe zi, in timp ce fratele meu lua 700 de lei ca inginer la IOR. Pana a inceput sa faca filme, eu am avut grija ca el sa aiba tot ce ii trebuie, venea si manca la mine cand dorea si oricand avea nevoie de bani, ii dadeam. Cand s-a imbolnavit mama, m-a rugat sa-mi las serviciul ca sa o ingrijesc, spunandu-mi ca acum isi va face el datoria fata de mine. Casa (din Zambaccian - n.r.) a fost a cumnatei mele din partea sotului si a acceptat sa-i vanda lui Sergiu un apartament. Ne-a pasuit pana am facut rost de bani. Si mama a vandut toate blanurile, pianul ca sa facem rost de bani si sa-l ajutam", a mai spus sora regizorului.

Articole recomandate

Vaduva lui Sergiu Nicolaescu are planuri marete! Vrea sa duca mai departe munca regizorului Vaduva lui Sergiu Nicolaescu are planuri marete! Vrea sa duca mai departe munca regizorului
Dana Nicolaescu, vaduva regretatului regizor Sergiu Nicolaescu, a luat o decizie importanta pentru cariera sa, la un an de la moartea sotului sau. Dana Nicolaescu vrea sa duca mai departe munca regizorului si se pregateste sa scoata in curand un film. Pelicula va fi realizata prin intermediul
Veste trista pentru vaduva lui Sergiu Nicolaescu. Ce lovitura a primit sotia regizorului! Veste trista pentru vaduva lui Sergiu Nicolaescu. Ce lovitura a primit sotia regizorului!
Dana a vrut sa duca mai departe munca lui Sergiu Nicolaescu si la sfarsitul lunii trecute a inscris proiectul filmului despre viata Mariei Tanase in concurs la Centrul National al Cinematografiei pentru a obtine finantare.Proiectul nu a fost pe placul comisiei, iar banii nu au fost acordati. Exista
A aparut a treia persoana care se lupta pentru "mostenirea" lui Sergiu Nicolaescu. Vezi cu cine se razboiesc vaduva si sora regizorului! A aparut a treia persoana care se lupta pentru "mostenirea" lui Sergiu Nicolaescu. Vezi cu cine se razboiesc vaduva si sora regizorului!
La moartea sa, Sergiu Nicolaescu a lasat in urma lui un mare vis, acela de a face un film despre viata Mariei Tanase. Bunul sau prieten, Ioan Carmazan, a avut de dus o lupta grea cu sotia si sora maestrului pentru a-i implini acestuia dorinta.Ne-ar lua mult timp sa numaram toate filmele lui Sergiu