Mihaela Borcea, din nou mireasa la 12 ani de la divortul de Cristi Borcea. Cand va avea loc nunta

Mihaela Borcea, din nou mireasa la 12 ani de la divortul de Cristi Borcea. Cand va avea loc nunta
  calendar_month   update 25 Mai 2024, ora: 11:47      
Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, se pregateste sa devina din nou mireasa la 12 ani dupa divortul lor. Ea si partenerul sau, Sorin Rap, isi vor jura iubire in fata lui Dumnezeu, dupa 9 ani de relatie.

Fosta sotie a lui Cristi Borcea a marturisit ca nu va faca o cununie civila, pentru ca ea considera ca „actele nu tin loc de dragoste”. Asadar, cei doi vor face doar cununia religioasa.

„Vom avea o slujba la biserica, deoarece nu poti trai in pacat. Eu sunt cu frica lui Dumnezeu. Fara acte. Acestea nu tin loc de dragoste”, a declarat Mihaela Borcea pentru Cancan.ro

Cu aceasta ocazie, Mihaela a rememorat si prima ei nunta cu Cristi Borcea, spunand ca nu s-a putut bucura pe deplin de acel moment. Ea avea doar 19 ani la acea vreme si a fost coplesita de tineretea si circumstantele din acea perioada. De asemenea, a mentionat ca cei trei copii ai sai si ai lui Cristi nu sunt inca preocupati de intemeierea unei familii, concentrandu-se mai degraba pe carierele lor.

„Eram foarte tanara, aveam doar 19 ani, era iarna si nu m-am putut bucura de nunta mea asa cum ar fi trebuit. Copiii mei sunt acum concentrati pe carierele lor si vor decide sa-si intemeieze o familie mai tarziu. Si eu, si tatal lor le-am aratat cum sa se descurce in viata. Noi am pornit de la zero, fara nimic. Din 1988, am realizat totul impreuna, muncind din greu, fara vacante”, a adaugat Mihaela.

„Divortul de acum aproape 13 ani a fost o schimbare majora in viata mea. Am preluat controlul si am inceput un nou capitol. Despartirea dupa 23 de ani de casnicie nu a fost usoara, dar am depasit momentul cu determinare si am privit inainte. Casnicia mea a fost plina de provocari, dar si de oportunitati. Impreuna am construit un adevarat imperiu!”, a declarat Mihaela Borcea.Acum, Mihaela Borcea este o mama devotata, o antreprenoare de succes si se simte implinita atat pe plan personal, cat si profesional. Ea continua sa gaseasca puterea de a merge mai departe, indiferent de provocarile pe care le intampina.

Recomandari