Mihaela Radulescu a banuit ca Dani Otil o insela cu Flavia Mihasan

Mihaela Radulescu a banuit ca Dani Otil o insela cu Flavia Mihasan
  calendar_month   update 03 Mar 2024, ora: 18:58      
Dani Otil a facut dezvaluiri surprinzatoare despre Mihaela Radulescu. Realizatorul TV a marturisit ca la un moment dat, vedeta a banuit ca el a inselat-o cu colega sa de la Neatza, Flavia Mihasan.

Cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste timp de cinci ani, insa relatia lor a ajuns la final dupa ce Mihaela Radulescu a inceput o relatie cu Felix Baumgartner si s-a mutat definitiv la Monaco.

Invitat în podcastul „Fierți pe Power Couple” găzduit de Florin Ristei și Speak, Dani Oțil a comentat multe dintre secvențele de la „Power Couple”, si si-a amintit ca la un moment dat Mihaela Radulescu i-a facut o scena de gelozie din cauza colegei sale de munca Flavia Mihasan.

„Știți povestea mea cu Flavia (n.r. Flavia Mihășan)? Eram cu Mihaela (n.r. Mihaela Rădulescu) și ea s-a jurat că nu e o femeie geloasă. Cine crede că o femeie în zodia Leu nu e geloasă se înșală. Eu nu am avut parolă la telefon, dar acum am pentru că am și poze, am și banca. Înainte nu aveam parolă și nu am pus niciodată telefonul pe silențios niciodată seara sau noaptea pentru că nu mă suna nimeni. Dacă era ceva important, îmi scria”, și-a început Dani Oțil dezvăluirea.

„Avem un moment la televiziune, apoi ajung la prânz la celebra garsonieră, telefonul pe masă, nu știu ce făceam în bucătărie, Mihaela nu știu ce făcea și la un moment dat zice: «Ia vezi, eu când te-am rugat să îi scrii Flaviei ai zis că nu ai numărul ei și îți scrie Flavia». I-am zis: «Sincer, nu am numărul Flaviei», abia venise Flavia la noi, toată lumea știa că…toți o plăceam, aveam crush pe ea toți și îi plăcea și Mihaelei de ea. De obicei ei nu luam numărul colegelor ca să nu avem…. Eu eram acolo, la bucătărie, la pahare. I-am zis: «Citește mesajul dacă tot zici că e Flavia».

Ea zice: «Mai mult decât atât e Flavia smiley face». Ea, femeie deșteaptă, s-a prins după câțiva ani că dacă aveai steluță în dreptul numelui era nu încă și dacă puneam NUP era că e nebună, de evitat. (…) Apoi citește Mihaela: «Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult»”.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cine sunt EU pt EL
  • person

    "scriu din pasiune nu sufar.ma gasiti si pe http://just-like-that-2010.blogspot.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right