Mihaela Radulescu le raspunde celor ce au criticat-o ca-si lasa fiul sa doneze sange

Mihaela Radulescu le raspunde celor ce au criticat-o ca-si lasa fiul sa doneze sange
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
19 Iun 2013, 12:17
    photo_cameraMihaela Radulescu si Ayan     person Mihaela Radulescu
Cu ocazia "Zilei Mondiale a Donatorilor de Sange", Mihaela Radulescu declara pe o retea de socializare ca doneaza sange impreuna cu fiul ei de opt ani. Marturia ei i-a atras numeroase acuze, inclusiv din partea unor cadre medicale, ce sustineau ca baiatul este prea mic pentru a dona sange.

Pusa la zid de medici dar si de oamenii obisnuiti, Mihaela Radulescu a tinut sa se apere, spunand ca totul este mai mult simbolic, si ca face parte din educatia civica pe care alege sa i-o dea lui Ayan.

"Cred ca daca ne concentram pe ideea principala - aceea a salvarii de vieti omenesti cu un gest aproape banal, dar decisiv - iesim mai in castig, cu totii. Copilul meu nu doneaza sange la fel de frecvent, daca grija asta va macina.... Insa v-as ruga sa lasati in sarcina mea de mama grija copilului meu si felul in care il educ si-l cresc. I s-a luat sange simbolic. Asa se mai procedeaza pe-aici, cand parintii vor sa-si educe copii inteligent.", a reactionat diva.

Mihaela a profitat de ocazie pentru a atrage atentia medicilor care o critica asupra problemelor reale din sistemul medical, probleme ce crede ea ca ar trebui sa-i preocupe mai mult.

"Fara suparare, dezbaterea e o tampenie. S-au terminat problemele din sistemul medical romanesc, poate cel mai dezastruos din toata Europa? Se revolta vreun medic din astia pe preturile medicamentelor sau pe conditiile in care stau bolnavii in spitale...sau pentru cati batrani mor nedrept de devreme pentru ca n-au bani de medicamente ?! Se revolta careva pe bugetul alocat bolnavilor de cancer in Romania ?!?! Sa ma anuntati cand se schimba ceva..."
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Importanta capitalului uman!
  • person

    "...impreuna putem realiza lucruri marete..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere