Mihai Albu a aflat chiar de la iubita lui ca are cancer. Elena este de profesie medic chirurg

Mihai Albu a aflat chiar de la iubita lui ca are cancer. Elena este de profesie medic chirurg
  calendar_month        
Mihai Albu a avut prima sa aparitie la televizor alaturi de iubita sa, doctorul Elena Nechifor. Cei doi si-au deschis inimile si au vorbit despre perioada dificila prin care a trecut creatorul de moda dupa ce a fost diagnosticat cu cancer, o lupta care inca nu s-a incheiat.

Cei doi au dezvaluit si despre inceputurile relatiei lor, acum doi ani, cand Mihai Albu se ingrijea de mama sa, care, din pacate, a decedat intre timp. Chiar daca cuvintele nu au fost rostite, este evident ca Elena a aparut in viata lui ca un adevarat inger, ghidandu-l pe acest drum anevoios. Ea a intrat in viata sa in momentul in care creatorul de moda avea cea mai mare nevoie.

Chiar Elena, chirurg cardiac, a fost cea care i-a comunicat lui Mihai Albu diagnosticul de cancer, demonstrand astfel cat de profunda este legatura lor si cat de mult se sprijina unul pe celalalt in fata provocarilor vietii.

„Am fost destul de transparentă, nu am vrut să-i ascund absolut nimic, nu am vrut să-i cosmetizez situația. Am fost permanent acolo!Deși înțelegea ceea ce i se întâmplă, întreba de mai multe ori aceeași întrebare, cu aceleași explicații, însă așa sunt pacienții, nu acceptă diagnosticul și nu vor să creadă că au cancer. Timpul în patologia asta nu este partener, noi suntem împotriva timpului, contra lui”, a spus aceasta.

Recomandari