Mihai Morar, enervat la culme de atitudinea lui Culita Sterp: "NEAM PROST"

Mihai Morar, enervat la culme de atitudinea lui Culita Sterp: "NEAM PROST"
  calendar_month   update 25 Nov 2022, ora: 11:12      
Celebrul manelist Culita Sterp a intrat in atentia tuturor dupa ce in urma cu cateva zile a provocat un accident rutier grav in centrul orasului Cluj-Napoca dupa ce a urcat baut si drogat la volan. Cantaretul de manele a fost arestat preventiv pentru 24 de ore, iar acum se afla sub control judiciar.

Desi postase pe Instagram un mesaj in care isi cere scuze pentru faptele sale despre care spune ca le regreta si l-au afectat enorm, Culita Sterp a avut din nou o reactie ciudata cand a iesit din sala de judecata, chiar in fata reporterilor. Chiar si Mihai Morar s-a aratat extrem de contrariat de atitudinea manelistului fata de reporteri.

Mihai Morar clasează ieșirea halucinantă avută de cântăreț pe holurile tribunalului din Cluj drept o dovadă a faptului că din peisaj lipsește buna creștere.

”După ce aproape ai distrus o viață în trafic (băut și sub influența drogurilor la volan), să îi răspunzi unui ziarist de la unul dintre posturile TV care te-a promovat agresiv: ”NEVASTĂ-TA MAI ÎNTREABĂ DE MINE?”… Iată definiția perfectă pentru ”NEAM PROST”, a scris Mihai Morar pe Instagram, în dreptul unor imagini ce-l aveau în prim-plan pe Culiță Sterp, surprins pe holurile tribunalului din Cluj, în timp ce le dădea replica reporterilor aflați la fața locului.


Recomandari