Mihai Traistariu vrea sa isi faca transplant de corp. Isi doreste sa fie un atlet, musculos si frumos

Mihai Traistariu vrea sa isi faca transplant de corp. Isi doreste sa fie un atlet, musculos si frumos
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
26 Iun 2022, 15:35
  update
Actualizat
26 Iun 2022, ora: 15:35
     
Mihai Traistariu a facut recent dezvaluiri socante. Artistul a marturisit ca vrea sa isi faca transplant de corp. Vrea sa arate ca un atlte musculos si frumos. Cu toate acestea, spune ca nu vrea sa isi schimbe creierul si vocea. 

„Și cu creierul, același, ca să am aceeași minte și aceeași voce, și… Doamne ajută, să se poată. Eu nu sunt împotriva tehnologiei și a schimbărilor viitorului. Ei țin cu viitorul și abia aștept să îl trăiesc.

Eu urmăresc această știre de vreo trei sau patru ani, de când a apărut, cu transplantul de cap. (…) Este dubios, zici că e un film de groază, dar uite că, cine știe, viitorul sună ciudat. E foarte controversată metoda, e deja scandal internațional pe această tema, în sensul că, na, e o situație în care să știi capul tău stă pe corpul altuia… Nu e grozav, dar pe undeva este și interesant, pentru că, poate, unii nu sunt mulțumiți de corpul lor sau vor să schimbe ceva și s-ar putea în viitor, dacă va fi posibil și omului îi reușește… O să dea lovitura o dată și atunci vor fi și pe partea estetică astfel de operații. Am avut un complex de înălțime toată viața. La 1,72, mereu am zis că sunt prea mic și că mi-e ciudă că nu am 1,85. Dacă s-ar putea în viitor să îmi fac o astfel de operație, aș da fericit banii și mi-aș schimba corpul să am 1,85, să fiu atlet de performanță sau ceva, musculos și frumos”, a mărturisit artistul la Antena Stars.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
remember
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere