Mioara Roman a murit. Fiica ei Oana nu i-a fost alaturi, era plecata in Egipt cand a primit vestea

Mioara Roman a murit. Fiica ei Oana nu i-a fost alaturi, era plecata in Egipt cand a primit vestea
  calendar_month   update 23 Feb 2024, ora: 11:56      
Mioara Roman a murit noaptea trecuta, in azilul de batrani in care era internata. Fosta sotie a lui Petre Roman s-a stins la 83 de ani, in urma unui stop-cardiorespirator. Peste doua luni urma sa implineasca 84 de ani. Din pacate, Mioara Roman s-a stins departe de cei dragi. Oana Roman se afla in vacanta in Egipt, cand a aflat vestea trista.

Mama Oanei Roman s-a stins din viata in jurul orei 1.00. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, in ciuda manevrelor de resuscitare.

„Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te veghheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace,” este mesajul scrie de Oana Roman pe pagina de Facebook.

Mioara Roman avea mai multe probleme de sanatate, iar starea ei se agravase in ultima perioada. A fost operata de colicist, iar apoi i-a fost extirpat un lipom infectat. De asemenea, fosta sotie a lui Petre Roman a fost diagnosticata cu Parkinson, avand mana dreapta paralizata.

Starea ei de sanatate s-a deteriorat si mai mult in ultimele luni, ea suferint mai multe accidente vasculare. Oana Roman a fost alaturi mereu de mama ei si o ingrijea cum putea ea mai bine. O vizita des si era plina de speranta.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Bill Gates, detronat
  • person

    ""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right