Mioara Roman va avea o inmormantare fastuoasa: lumuzina de lux, slujba cu patru preoti si un munte de flori albe

Mioara Roman va avea o inmormantare fastuoasa: lumuzina de lux, slujba cu patru preoti si un munte de flori albe
  calendar_month   update 25 Feb 2024, ora: 19:26      
Durere uriasa pentru Oana si Catinca Roman! Mama lor, Mioara Roman, s-a stins din viata la 83 de ani, in urma unui stop-cardiorespirator. Aceasta va fi inmormantata de 26 februarie, iar Oana a pus la punct toate detaliile. Si-a dorit ca mama ei sa fie condusa pe ultimul drum cu mare fast, asa ca a apelat la serviciile Gabrielei Lucutar, cunoscuta si Regina Intunericului.

Astfel, Mioara Roman va fi avea parte de o inmormantare de lux. Slujba va fi oficiata de patru preoti si va fi dusa cu o limuzina de lux.

„Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat. Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă”, a declarat Gabriela Lucuțar pentru Click!.

„Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție”, a mai spus „Regina Întunericului”.

„Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”, a mai spus Gabriela Lucuțar, pentru Click!.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Neiubitul meu cuvant
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right