Mirabela Dauer, marturisiri cutremuratoare. Calvarul prin care a trecut alaturi de fostul sot: "M-a mutilat"

Mirabela Dauer, marturisiri cutremuratoare. Calvarul prin care a trecut alaturi de fostul sot: "M-a mutilat"
  calendar_month   update 01 Dec 2022, ora: 12:57      
Mirabela Dauer, 75 de ani, a făcut marturisiri tulburatoare despre chinul prin care a trecut alaturi de cel de-al doilea sot, Traian Popovici. Artista a descris in detaliu in cartea sa autobiografica unul dintre cele mai violente momente pe care le-a trait din cauza acestuia.

Mirabela Dauer a marturisit ca a fost batuta crunt de cel de-al doilea sot, iar dupa un episod violent petrecut la mare, ea a decis sa il paraseasca. Artista a fost casatorita cu Traian Popovici intre anii 1972-1980. El era regizor de montaj la Televiziunea Romana.

În timpul unui turneu de la mare, Traian Popovici ar fi venit beat și ar fi început să o bată cu fierul de călcat.

„Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în 1980. Eram cu el şi copilul. Eu cântam pe litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu. Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel. Nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cameră, dar nu pe uşă, ci prin balcon. Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă”, a scris artista în cartea sa autobiografică, „Pe drumul vieţii”.

Recomandari