Mitica Dragomir, il ataca dur pe Petre Roman dupa moartea fostei sale sotii: "Cum te duci cu un buchet de flori si nu te duci la inmormantare?"

Mitica Dragomir, il ataca dur pe Petre Roman dupa moartea fostei sale sotii: "Cum te duci cu un buchet de flori si nu te duci la inmormantare?"
  calendar_month        
Mitică Dragomir s-a aratat contrariat de situatia in care ajunsese Mioara Roman si de modul in care a fost tratata in ultimii ani fosta sotie a lui Petre Roman.
Mitică Dragomir a avut și un mesaj dur pentru întreaga clasă politică.

”Îți spun de pe acum. Luptă-te să nu fii o povară pentru cei din jur. Să nu își plângă ei de milă. Să nu depinzi de ei de bani de case, de mașini, să nu depinzi de copii cu nimic. Să fii pe picioarele tale. În momentul în care ai devenit o povară nu mai contează cine ai fost”, explica, pe un ton care exprima dezamăgirea, mitică Dragomir”

Acesta s-a aratat contrariat de faptul ca Mioara Roman, fosta nevasta de prim-ministru, a murit in saracie, haituita de ANAF.

”NU! Mioara Roman! Doamna Roman a murit în azil. Nevastă de prim-ministru… Nu se poate! O nevastă de prim-ministru să moară în sărăcie și alergată, hăituită de ANAF. Să îi ia ANAF-ul și pensia și pensia amărâtă. Asta e ceva inuman. Cu se să trăiască biata femeie? Doar medicamentele costau de trei-patru ori mai mult decât pensia”, a marturisit Dragomir, citat de Fanatik.ro.

El s-a aratat revoltat si de modul cum s-a comportat Petre Roman.

”Este vina întregului Guvern, nu numai a lui Petre Roman. Și a Guvernului actual. Să o lași pe Mioara Roman să moară în azil? Cu durere în suflet zic… Știi că eu sunt un familist din-asta înrăit! La mine familia, nu viața mea este pe primul loc! Viața mea e în slujba familiei. Sunt revoltat pentru că am cunoscut-o și pe ea, și pe Petre. Copiii mei au fost prieteni cu copiii lui. Și mai sunt supărat pe Petre, când mă întâlnesc cu el îi spun: `Cum, te duci cu un buchet de flori și nu te duci la înmormântare?`.Fă-i o coroană cât casa de mare, că nu sărăcești. A fost soția ta 33 de ani, frate! Ați crescut copii împreună! Te duci tu cu un buchet de flori? Ce e asta, fratele meu? Sunt foarte supărat pe el și când mă întâlnesc cu el îi spun. (…)


Recomandari

Newsletter Ele.ro

certurile in cuplu
  • person

    "lucrul cu adevarat criminal e sa faci o persoana sa creada ca e unica pe care o vei iubi vreodata"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right