Monica Anghel renunta la Serviciul Roman de Comedie! Motivul care a determinat-o sa nu mai colaboreze cu echipa lui Toni Grecu

Monica Anghel renunta la Serviciul Roman de Comedie! Motivul care a determinat-o sa nu mai colaboreze cu echipa lui Toni Grecu
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
07 Mar 2015, 09:00
  update
Actualizat
07 Mar 2015, ora: 08:49
  photo_cameraSursa foto: Viva     person Monica Anghel
Timp de mai multi ani, Monica Anghel a avut doua locuri de munca stabile: filmarile la Serviciul Roman de Comedie si matinalul de la Europa FM, insa, de curand, cantareata a luat decizia uimitoare de a renunta la ambele, definitiv.

Desi presa a speculat faptul ca Monica Anghel ar avea neintelegeri cu echipa condusa de Toni Grecu, adevarul care a determinat-o pe artista sa faca aceasta alegere este altul.

"Aviv al meu are doar 4 ani si jumatate. Daca pierd acum anumite clipe pe care pot sa le petrec cu el, momente importante din cresterea sa, pierd amintiri pe care nimeni nu mi le-ar mai da inapoi. Decizia a fost a mea si numai a mea si am luat-o pentru ca am realizat ca vrea sa stau mai mult timp cu Aviv. Prefer sa castig mai putin, dar sa il duc eu la gradi, la inot si la ora de pian. Ma axez doar pe concerte si in rest stau cu el", a declarat Monica Anghel pentru WOWbiz.ro.

De cand a venit pe lume fiul sau Aviv, Monica Anghel este complet schimbata. Vedeta se simte implinita si ar face orice pentru baietelul sau.

Sursa: Wowbiz.ro
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Karmice
  • person

    "despre emy"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere