Monica Gabor socheaza: A tiparit invitatii pentru parastasul mamei sale!

Monica Gabor socheaza: A tiparit invitatii pentru parastasul mamei sale!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
07 Aug 2015, 18:00
  update
Actualizat
07 Aug 2015, ora: 17:13
      person Monica Gabor
Monica Gabor se pregateste sa ii faca parastas mamei sale. Vedeta nu va veni in tara, ci va organia pomana in America, la o biserica catolica.

Monica Gabor nu s-a zgarcit la bani si a investit o suma destul de mare pentru a organiza parastasul, scrie libertatea.ro. Mai mult, iubita lui Mr. Pink a tiparit chiar invitatii pentru acest eveniment.

Parastasul va avea loc sambata viitoare, la o biserica catolica din America. Iubita lui "Mr. Pink" va da apoi o masa la un restaurant select din Beverly Hills. Ea a trimis deja invitatii si a ales un meniu compus din preparatele care-i placeau Veronicai Bulai.

Persoanele care merge vor fi servite cumai multe feluri de mancare, majoritatea bazate pe orez si legume. Pe masa se vor afla si diferite sortimente de prajituri, dar si vin rosu.

Mama Monica Gabor, Veronica Bulai, s-a stins din viata in urma cu doi ani, pe cand se afla intr-un pelerinaj la manastirile din Romania. Femeia a murit dupa ce o stanca s-a desprins din munte, in zona Polovragi, judetul Gorj. Craniul i-a fost strivit, iar ea a murit pe loc.

Monica Gabor a suferit un adevarat soc cand a aflat ca mama sa a murit. Vedeta si-a facut acasa, in America, chiar si un altar in memoria mamei sale.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
sentimentele
  • person

    "mai bine cer iertare decat incuvintare...."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere