Monica Tatoiu, dezvaluiri inedite din dormitor. Unul dintre ei iubitii ei a ajuns la spital dupa o noapte de amor

Monica Tatoiu, dezvaluiri inedite din dormitor. Unul dintre ei iubitii ei a ajuns la spital dupa o noapte de amor
  calendar_month        
Monica Tatoiu este cunoscuta pentru sinceritatea sa, mereu alegand sa spuna adevarul, indiferent cat de inconfortabil ar putea fi. Recent, vedeta a facut o serie de dezvaluiri neasteptate din viata sa, care par desprinse dintr-un film.

Monica Tatoiu a povestit cum, intr-un moment pasional, l-a bagat in spital pe unul dintre fostii ei iubiti. Aceasta a marturisit ca a fost mereu o fire pasionala. In adolescenta, era mai baietoasa, petrecea mult timp cu baietii si nu avea prea multe prietene sau interese pentru baluri. Odata cu trecerea timpului, a inceput sa fie mai feminina si sa atraga atentia multor barbati.

Ea a relatat cum a ajuns sa isi trimita un iubit la spital, intr-un context plin de pasiune.

.„Eu eram baietoasa, nu era eu cu dansul, cu astea. Imi placea intre baieti. Mi-am descoperit sexualitatea si era altceva atunci. Am descoperit pasiunea. Eu cand ma aprindeam… saracul Paunu, aveam un iubit pe care l-am bagat in spital de la prea multa pasiune. Si acum cand ne vedem, il intreb daca mai tine minte ce i-am facut ca avem amandoi 68 de ani, spune ca intr-un acces de pasiune puteam sa-l las fara obiectul muncii”, a povestit Monica Tatoiu la podcastul moderat de Damian Draghici.

Recomandari