Motivul pentru care Kate Middleton nu se va impaca niciodata cu Meghan Markle

Motivul pentru care Kate Middleton nu se va impaca niciodata cu Meghan Markle
  calendar_month        
Dacă încă mai sperai că Kate Middleton ar putea interveni între Prințul William și Prințul Harry pentru a se împăca, realitatea pare să indice că însăși Prințesa de Wales și-a pierdut interesul de a avea din nou o relație apropiată, atât cu cumnatul ei, cât și cu Meghan Markle. Kate Middleton refuză să-i ierte pe Harry și Meghan, spune un expert regal.

Când Prințul William a cunoscut-o pe Kate Middleton în 2001 și au început o prietenie și apoi o relație de curtenie, tânăra care a fost votată cândva cea mai frumoasă fată de la prestigioasa Universitate St Andrews a legat o frumoasă prietenie și cu Prințul Harry.

De atunci, cei trei au devenit de nedespărțit și este bine cunoscut faptul că actuala prințesă de Wales a intervenit în mai multe rânduri pentru a calma fricțiunile dintre frați. Chiar și după Megxit și înmormântarea prințului Philip, Kate Middleton a fost văzută vorbind cu Harry și, evident, încurajându-l pe William să facă același lucru. Cu toate acestea, potrivit fostului corespondent regal BBC Jennie Bond, soția prințului William neagă în prezent o reconciliere cu ducele și ducesa de Sussex.

Potrivit expertului regal, picătura care a umplut paharul a fost lansarea cărții de memorii a Prințului Harry, Spare, în care acesta vorbea despre multe momente intime cu Prințesa de Wales. Din acest motiv, Jennie Bond a considerat că Kate Middleton a fost atât de "rănită și insultată" de acțiunile ducelui și ducesei de Sussex încât "și-a închis mintea" la o reconciliere.

"Când provii dintr-o familie fericită și unită ca cea a lui Catherine, este incredibil de dificil să înțelegi cum oamenii se pot îndepărta", a explicat expertul regal.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

REVENIREA
  • person

    ""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right