Skip to article

Mutare bomba in televiziune: Horia Brenciu, in negocieri cu Antena 1?

Mutare bomba in televiziune: Horia Brenciu, in negocieri cu Antena 1? Mutare bomba in televiziune: Horia Brenciu, in negocieri cu Antena 1?
Horia Brenciu pare sa fie urmatoarea vedeta care paraseste trustul PRO.

Juratul de la "Vocea Romaniei" este intens curtat de televiziunea din Baneasa, scrie wowbiz.ro, citand surse din interiorul postului.

De altfel, Brenciu a avut o aparitie la matinalul Antenei 1, care a ridicat semne de intrebare. Ce sa caute juratul PRO TV la postul concurent, chiar si numai in calitate de invitat?

Astfel ca nu ar fi deloc intamplatoare alegerea lui de a-si promova cele doua concerte, de pe 29 si 30 martie, la matinalul Antenei 1. Mai ales ca spectacolele lui Brenciu sunt recomandate de... Antena 1.

Ramane de vazut daca transferul se va concretiza. Desi este unul dintre cei mai buni artisti si oameni de divertisment de la noi, Brenciu este si unul dintre cei mai scumpi. Daca negocierile vor decurge bine si la capitolul financiar, atunci n-ar fi exclus sa Horia sa fie urmatoarea vedeta care paraseste Pro TV-ul pentru Antena 1.

Alte articole despre
horia brenciu antena1

Articole recomandate

Loredana pleaca de la PRO TV? Juratul de la "Vocea Romaniei" va aparea la alta televiziune! Loredana pleaca de la PRO TV? Juratul de la "Vocea Romaniei" va aparea la alta televiziune!
Inca o vedeta dezerteaza din trustul PRO. Loredana, diva care de ani de zile colaboreaza cu PRO TV si a facut parte din juriul "Vocea Romaniei", inca din prima editie a show-ului, va aparea la o televiziune concurenta.Astfel, Wowbiz anunta ca Loredana o sa apara intr-un serial produs de Kanal
Horia Brenciu, mandru ca fiica lui ii seamana. Fotografia care i-a cucerit pe fani! Horia Brenciu, mandru ca fiica lui ii seamana. Fotografia care i-a cucerit pe fani!
Horia Brenciu este un tatic fericit si se mandreste tot timpul cu fiica sa, Mina, in varsta de un an si jumatate.Micuta este copia fidela a tatalui sau, un motiv in plus de bucurie pentru Brenciu. Blonda, cu ochi mari si verzi, fiica lui Horia Brenciu reuseste sa cucereasca pe loc pe oricine. Asa
Plecare neasteptata din PRO TV! Cine urmeaza? Plecare neasteptata din PRO TV! Cine urmeaza?
Din ce in ce mai multe nume importante aleg sa plece din trustul PRO.Doinea Gradea, mana dreapta a lui Adrian Sarbu si membra in conducerea PRO TV International, si-a prezentat demisia. Gradea se numara printre cei care au pus umarul la construirea imperiului media si facea parte din grup de 22 de