Skip to article

Mutare surpriza: Victor Ciutacu pleaca de la Jurnalul National si Antena 3 la RTV!

Victor Ciutacu pleaca la RTV
Mutare surpriza pe piata media romaneasca. Victor Ciutacu, unul dintre cei mai importanti jurnalisti, redactor sef la Jurnalul National, realizator la Antena 3, a anuntat cu putin timp in urma pe blogul sau ca se desparte de trustul Intact pentru a onora o alta oferta si pentru o noua provocare.

Ciutacu a ales Romania TV, chiar daca singur spune ca a fost de multe ori tinta atacurilor venite din partea acestui post, dupa ce vreme de 7 ani a fost jurnalist important in trustul patronat de familia Voiculescu.

Realizatorul TV spune ca nu este in conflict cu nimeni si a luat aceasta hotarare deoarece este o oportunitate in cariera sa, chiar daca a primit de-a lungul timpului si oferte de a intra in politica:

"Nu e nici un scandal. Si, din punctul meu de vedere, nici n-are de ce sa fie. Nu m-am certat cu nimeni, nu mustesc frustrarile-n mine. N-as avea nici un motiv serios sa ma plang si chiar nu-s genul care sa-si caute motivatie pentru autovictimizare. E o oportunitate de cariera si atat. Careia, dupa ani de refuzuri fara sa ma bat cu pumnu-n piept, am decis sa-i dau curs.", noteaza Victor Ciutacu pe blogul sau.

Mai mult, Ciutacu explica de ce a ales aceasta televiziune: Am ales Romania TV, care - o, da! - m-a si injurat. Plec de la liderul autoritar la un aspirant, nu e prima oara cand o iau de la zero.(...) Sunt constient de riscurile de imagine si de cariera. Da-s baiat ambitios., scrie jurnalistul.

Alte articole despre
Victor Ciutacu Antena rtv

Articole recomandate

Mircea Badea si Victor Ciutacu, in budigai pentru o cauza nobila Mircea Badea si Victor Ciutacu, in budigai pentru o cauza nobila
Dupa un scandal de proportii declansat de presa in urma unor replici date pe Twitter de Badea si Ciutacu, cu privire la Alina Dumitru medaliata cu aur la Jocurile Olipice, cei doi oameni de televiziune vin sa dea replica celor care i-au acuzat ca amesteca politica cu sportul, celor care i-au jignit