Skip to article

Nemachiata, la piscina. Cum arata Lora in costum de baie!

Nemachiata, la piscina. Cum arata Lora in costum de baie!
Lora face parte din acea categorie de vedete care nu se sfieste sa apara nemachiata si chiar sa posteze astfel de poze pe pagina ei de Facebook.

La piscina, in costul de baie, artista si-a aratat trupul perfect, obtinut dupa multe ore petrecute in sala de fitness. Fanii nu au intarziat sa comenteze si au felicitat-o pentru felul in care arata.

lora nemachiata


Articole recomandate

Lora nu se mai ascunde. Iata cine este iubitul sau! Lora nu se mai ascunde. Iata cine este iubitul sau!
De mai bine de un an, Lora este o femeie libera. Isi traieste viata din plin, insa intotdeauna a refuzat sa vorbeasca despre viata ei personala.

S-a speculat in repetate randuri ca ar avea o relatie cu managerul sau, Ionut Ghenu, fostul iubit al actritei Doinita Oancea.

Cei doi
Lora, prima declaratie despre relatia cu fostul iubit al Doinitei Oancea:"Mi-am luat un baiat periculos! Fostul meu sot nu e o victima" Lora, prima declaratie despre relatia cu fostul iubit al Doinitei Oancea:"Mi-am luat un baiat periculos! Fostul meu sot nu e o victima"
Dupa ce a fost surprinsa in repetate randuri alaturi de tour-manegerul sau, in ipostaze destul de intime, Lora a decis sa vorbeasca deschis despre relatia pe care cu acesta.

Artista a marturisit ca Ionut Ghenu, fostul iubit al actritei Doinita Oancea, nu ii este indiferent, insa
Lora, noi dezvaluiri despre viata amoroasa: "Ne este frica sa facem urmatorul pas" Lora, noi dezvaluiri despre viata amoroasa: "Ne este frica sa facem urmatorul pas"
Lora a divortat in urma cu aproape un an si de atunci nu s-a mai afisat la bratul niciunui barbat.

Cu toate acestea, presa de cancan sustine ca artista ca are o relatie secreta cu managerul sau, Ionut Ghenu.

Cantareata a negat insa si a anuntat ca atunci cand va avea un nou