Nicki Minaj a fost arestata in Amsterdam. Artista este implicata intr-un scandal urias

Nicki Minaj a fost arestata in Amsterdam. Artista este implicata intr-un scandal urias
  calendar_month   update 26 Mai 2024, ora: 15:44      
Celebra cantareata Nicki Minaj in varsta de 41 de ani se afla in mijlocul unui scandal urias dupa ce a fost acuzata de transport de droguri in timp ce se pregatea sa plece de la Amsterdam la Manchester pentru concertul din turneul Pink Friday 2.

Desi a negat vehement acuzatiile, Minaj a fost obligata sa mearga la o sectie de politie, iar momentul a fost surprins intr-un videoclip distribuit pe Instagram.
In filmarea respectiva, un barbat ii spune ca „ar trebui sa-si ia un avocat” si „sa mearga la sectie cat de repede posibil”, potrivit Daily Mail.

In timpul transmisiei live, artista cunoscuta pentru piesa „Anaconda” a declarat ca i s-a cerut „sa urce in masina politiei si sa mearga la sectie fara niciun avocat prezent”.

Minaj a mai sustinut i s-a cerut sa dea o „declaratie fara un avocat prezent” dupa ce oamenii legii au gasit niste tigari in „gentile pe care nu erau autorizati sa le ia”. Inainte de presupusa arestare, Minaj a distribuit pe X (fostul Twitter) o serie de postari despre bagajele ei, care au fost supuse unor verificari amanuntite la aeroport.

„Au incercat tot ce le sta in putinta sa INCERCE sa opreasca acest turneu”, a scris ea intr-un tweet, inainte de a sustine ca incercau sa „planteze lucruri” in bagajele ei.

De asemenea, ea a facut public un videoclip pe Instagram in care apare un barbat care ii spune ca politistii trebuie sa-i verifice mai atent bagajele.

„Imi pare rau ca trebuie sa spun asta”, mai spune el.

Apoi, ea a intrebat: „Dar nu era asta ceea ce ati planuit sa faceti de la inceput? De ce nu ati verificat bagajele inainte de a urca in avion?”

El a explicat: „Au facut doar un control rapid aleatoriu, dar acum vor sa le deschida”.

De asemenea, Minaj a continuat sirul mesajelor postate pe „X”: „Sunt inca in masina mea. Mi-au luat bagajele fara sa le aprobe”. „Aici e Amsterdam, apropo, unde iarba e legala”, „Avionul meu trebuia sa plece acum doua ore”.

Robert van Kapel, un purtator de cuvant al Royal Netherlands Marechaussee, a declarat pentru reteaua partenera a Sky News, NBC News: "Putem confirma ca am arestat o femeie americana in varsta de 41 de ani pe aeroportul Schiphol din cauza posesiei de droguri usoare", potrivit News.ro.

Recomandari