O grenada a fost gasita la poarta casei familiei Tonciu. Genistii au blocat intreaga strada, ancheta este in curs

O grenada a fost gasita la poarta casei familiei Tonciu. Genistii au blocat intreaga strada, ancheta este in curs
  calendar_month        
Dimineata de coșmar pentru familia Andreei Tonciu, dupa ce la poarta casei lor a fost descoperita o grenada. Poliția a intervenit prompt si a blocat intreaga strada pe care se afla situata vila mamei Andreei Tonciu.

Maria Tonciu, mama vedetei, a povestit momentele de groază prin care au trecut dupa ce a descoperit ca la poarta casei sale a fost pusa o grenda.

"E inexplicabil ce s-a întâmplat! Eu sunt speriată și șocată acum! Noi, inițial, am crezut cu toții că grenada e de jucărie!", a mărturisit aceasta.

Cu toate că inițial au crezut că este o glumă, descoperirea a fost reală și alarmantă.A ndreea Tonciu, care locuieste aproape de familia ei, este plecată în Republica Dominicană pentru participarea la "Survivor All Stars".

Maria Tonciu a explicat că fiica sa, Lorena, a fost cea care a găsit grenada, crezând inițial că este o jucărie.

"Nu știu cine a anunțat Poliția, cred că vreun vecin s-a alarmat când a văzut grenada la poartă la noi", a adăugat Maria Tonciu.

În ciuda șocului și a fricii, Maria Tonciu a povestit că familia lor nu are dușmani și nu stie cine ar fi putut sa puna grenada la usa lor.

"Fiica mea, Lorena, a venit azi-noapte, pe la 12, la noi, eu și soțul dormeam bine-merci în casă. Nu a putut deschide poarta pentru că era blocată cu o grenadă. Ea, ca și noi, a crezut că e o jucărie, s-a chinuit 10 minute să deschidă poarta.

A lăsat jos grenada și nici măcar nu ne-a trezit. Noi toți am crezut că e o jucărie a copiilor. L-am sunat pe soțul Andreei, că ea e plecată la Survivor, și chiar am glumit cu el. I-am zis: ce ați făcut, mă, mi-ați pus bombă la ușă?! Noi toți am crezut că e o glumă. Eu, dimineață, am plecat liniștită la serviciu, soțul a rămas acasă”.

„Fiica mea, Lorena, a plecat de dimineață, a dus-o pe fetița Andreei la grădiniță și, când s-a întors, a găsit geniștii la noi la poartă și toată circulația blocată de Poliție! Nu știu cine a anunțat Poliția, cred că vreun vecin s-a alarmat când a văzut grenada la poartă la noi. În zonă la noi e și o școală și, probabil, vreun părinte care a trecut pe acolo a sunat la Poliție!


Recomandari