O noua actrita din Romania face furori la Cannes! Silvia Busuioc, eleganta la premiera filmului regizat de Mick Davis!

O noua actrita din Romania face furori la Cannes! Silvia Busuioc, eleganta la premiera filmului regizat de Mick Davis!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
21 Mai 2015, 19:30
  update
Actualizat
21 Mai 2015, ora: 18:52
     
Actrita de origine romana Silvia Busuioc s-a numarat printre invitatii de seama de la premiera de la Cannes a filmului de scurt metraj romanesc "Lingura veche" (The Silver Spoon), produs de Dan Draghicescu si regizat de celebrul Mick Davis (Modigliani, The Invisible, Another Nine & a Half Weeks).

Filmul de 15 minute ii are in rolurile principale pe Ada Perjoiu si Sandu Mihai Gruia si reprezinta Romania la categoria filmelor de scurt metraj din cadrul Festivalului de la Cannes.

Silvia Busuioc si-a facut aparitia la premiera alaturi de Yvonne Florescu, o maicuta de origine romana in varsta de 88 de ani, care se numara printre observatorii culturali ai Festivalului de Film de la Cannes. La eveniment, Silvia a ales sa poarte o rochie creata de designerul roman Stephan Pelger.

Nascuta la Chisinau pe 7 septembrie 1989, Silvia Busuioc s-a mutat in Italia inca de la varsta de 16 ani, acolo unde a inceput sa studieze actoria si a inceput primele ei proiecte in televiziune. In anul 2013 a fost cooptata ca actrita principala in serialul de comedie de mare succes "Fuoriclasse", care a fost difuzat pe Rai Uno pana in primavara acestui an.

In prezent, Silvia locuieste la Los Angeles, acolo unde a fost acceptata la The Actors Studio, o organizatie celebra dedicata actorilor profesionisti, condusa in prezent de Al Pacino, Ellen Burstyl si Harvey Keitel.
Silvia a terminat de curand munca la primul ei film romanesc, ce va avea premiera anul viitor. La Cannes, Silvia a primit propunerea de a juca in aceasta vara intr-un film american, acesta fiind proiect al actritei in limba engleza.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Zodiac zilnic 2009 pentru leu
  • person

    "iata cel mai nou zodiac pentru toate zodiile!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere