Oana Roman, detalii sfasietoare despre moartea mamei sale: "A murit asa cum si-a dorit"

Oana Roman, detalii sfasietoare despre moartea mamei sale: "A murit asa cum si-a dorit"
  calendar_month   update 23 Feb 2024, ora: 12:19      
Oana Roman este distrusa de durere. Aflata in vacanta in Egipt, vedeta a aflat ca mama ei, Mioara Roman, s-a stins din viata. Aceasta locuia de cativa ani intr-un azil de batrani, din cauza numeroaselor afectiuni de care suferea.

Fosta sotie a lui Petre Roman a suferit mai multe accidente vasculare si suferea de Parkinson. Starea ei de sanatate se degradase in ultima perioasa. Oana este distrusa de durere. Cu toate acestea, ea a fost cea care a facut anuntul trist despre moartea mamei sale, pe retelele de socializare.

”Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toatye lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta la 83 de ani. Oana a facut marturisiri coplesitoare dupa moartea mamei sale. A dezvaluit ca aceasta a murit in somn, asa cum si-a dorit. Cu o zi inainte, aceasta se simtea bine si nimic nu prevestea ceea ce a urmat.

”Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat linștită. În pace și asa cum și a dorit. Mereu a spus ca vrea să moara în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei”, a marturisit Oana Roman pentru spynews.ro.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

gregor&bitzi
  • person

    ""cautati-ma pe dincolo daca nu credeti in vise..:))" eu"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right