Oana Roman o face praf pe Carmen Iohannis: "Nu-ti pui un cleste de plastic, cand noi ni-l punem atunci cand mergem sa spalam vase"

Oana Roman o face praf pe Carmen Iohannis: "Nu-ti pui un cleste de plastic, cand noi ni-l punem atunci cand mergem sa spalam vase"
  calendar_month   update 24 Mar 2023, ora: 19:36      
Oana Roman a atacat-o in termeni duri pe Carmen Iohannis dupa ultima aparitie a primei doamne in Emiratele Arabe. Pe retelele de socializare, Oana Roman a postat un mesaj acid, in care critica dur tinuta aleasa de sotia lui Klaus Iohannis intr-o vizita oficiala.


Oana Roman, critici dure la adresa lui Carmen Iohannis. Ce a spus despre una dintre ținutele soției președintelui României. Oana Roman a vorbit, de curând, pe rețelele de socializare, despre un subiect pe care nu l-a abordat în spațiul public până în prezent. Vedeta a făcut referire, în termeni critici, la una dintre ținutele lui Carmen Iohannis, dintr-o vizită oficială.

„Bunicul meu a fost ambasador 30 de ani, tatăl meu a fost prim-ministru, președinte al Senatului, ministru de externe, mama a fost fată de ambasador și soție de prim-ministru, președinte al Senatului și al ministrului de externe. Deși mama crescuse în ambasade și știa protocol și etichete la greu, când ea și tata ar fi trebuit să plece într-o vizită oficială, deși ea știa protocolul, tot se documenta, tot cerea informații, astfel încât să fie sigură că va respecta protocolul țării respective sau persoanei cu care se va întâlni, ca să nu se facă de râs atât ea, cât și țara pe care o reprezenta, în acea vizită, lucru care în momentul acesta în România nu se întâmplă, la nivel de președinte”, a explicat Oana Roman, în mediul online.

„Dacă ești într-o funcție publică, protocolul și eticheta trebuie respectate, fie că îți convine sau nu. Te supui regulilor. Pentru că funcția aia te obligă la chestia asta și, din păcate, știți că eu n-am făcut politică în viața mea, dar, din păcate, în România, de exemplu, soția actualului președinte, eu consider că face un afront înfiorător protocolului și etichetei în majoritatea vizitelor oficiale pe care le face. Și mi-a sărit în ochi, mai mult decât orice, vizita la Dubai, la Abu Dhabi, unde era necoafată și avea în păr o clemă de plastic, ceea ce este total împotriva protocolului. Nu te duci la o primire oficială necoafată, când ești soția unui președinte. Nu-ți pui un clește de plastic, când noi ni-l punem atunci când mergem să spălăm vase sau să măturăm pe jos, doar acolo îți pui moțul ăla în cap, mai ales când te duci în Emiratele Arabe, unde oamenii ăia au o eleganță și o prezență incredibilă. Tu îți pui geantă de zece mii de euro și în cap o clemă de plastic, mi s-a părut foarte urât”, a ținut să spună Oana Roman.

Recomandari