Oana Zavoranu e asaltata de propuneri indecente. Va juca in filme erotice?

Oana Zavoranu e asaltata de propuneri indecente. Va juca in filme erotice?
  calendar_month         person Oana Zavoranu
Fara inhibitii si gata sa accepte orice provocare. Asa este Oana Zavoranu, astfel ca nu a stat o clipa pe ganduri atunci cand i s-a propus sa danseze sexy intr-o emisune TV. Ca o profesionista ce stie ca showbiz-ul se construieste pe senzational, ea a dus totul mult mai departe, transformand dansul intr-un adevarat numar des striptease, aratandu-si sanii in toata splendoarea lor.

Desi pe multi i-a consternat gestul ei, considerat prea indraznet, Zavo este mandra de reprezentatia sa:

Eu nici nu mi-am dat seama ca s-a vazut atat de mult, ca monitoarele erau departe si nu am vazut. Eu asa sunt de fel, indrazneata. In plus, am primit foarte multe aprecieri si recunosc ca imi place sa fiu admirata, sa primesc complimente. Cine zice ca nu, minte. Nu exista nicio persoana care sa nu se bucure atunci cand are fani sau cand primeste complimente. Iar eu ma simt foarte bine in corpul meu, a declarat Zavo, pentru WOWbiz.ro.

Gestul sau nu a ramas fara ecou, astfel ca a primit o multime de propuneri deocheate, de ordin profesional.

M-au sunat cativa producatori de filme sexy si mi s-a propus sa prezint si o emisiune erotica. Mi-au zis ca au nevoie de o persoana dezinhibata ca mine, careia nu-i este rusine sa-si recunoasca si sa-si manifeste sexualitatea. Dar eu am alte planuri acum si am refuzat politicos, a mai spus Oana.

Recomandari