Parintii Madalinei Manole traiesc o adevarata drama. "Nu mai stim cum arata nepotelul, nu l-am vazut de cinci ani!"

Parintii Madalinei Manole traiesc o adevarata drama. "Nu mai stim cum arata nepotelul, nu l-am vazut de cinci ani!"
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
10 Iul 2015, 11:00
  update
Actualizat
10 Iul 2015, ora: 10:53
      person Madalina Manole
La cinci ani de la moartea fiicei lor, artista Madalina Manole, parintii ei traiesc un adevarat cosmar. Nici acum, batranii nu pot accepta faptul ca fiica lor a disparut si nu se pot obisnui cu ideea ca au ramas singuri pe lume.

Insa, in urma cu cinci ani, batranii nu si-au pierdut numai fiica, ci si nepotul. Pentru ca, de la moartea artistei, bunicii nu si-au mai vazut nepotul. "Pe 8 iunie a implinit 6 ani. Eu nu mai stiu nici cum arata. Ar trebui sa mearga din toamna la scoala, nu-i asa?", a spus Eugenia Manole. Batranii si-au vazut nepotelul doar la televizor, iar in ultimii ani, Petru Mircea, fostul sot al Madalinei, nici in studiourile televiziunilor nu l-a mai adus pe copil.

"Am supravietuit cinci ani dupa moartea fiicei mele, o sa mai traiesc pana se face copilul mai mare, sa stie cine a fost mama lui si sunt convinsa ca va vrea sa-si cunoasca rudele. Nu voi lasa ca baiatul sa nu stie cine a fost mama lui, ce mare artista a fost", a spus Eugenia Manole, pentru wowbiz.ro.

In aceste zile, cei doi batrani se pregatesc de parastasul de cinci ani al fiicei lor. Pe 14 iulie 2010 chiar in ziua in care implinea 43 de ani, Madalina Manole a fost gasita moarta, in casa in care locuia cu sotul si fiul ei de doar un an. Rezultatul autopsiei a aratat faptul ca artista a murit dupa ce a baut 400 mililitri de furadan.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Prejudecata
  • person

    "si din cenua￯a￯, prin lupta￯, se ridica￯"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere