Skip to article

Paula Hriscu si-a lansat primul album

Paula Hriscu si-a lansat primul album
Paula Hriscu si-a lansat primul album "Nu-i bai ca-s micuta" printr-un spectacol grandios!

Ai ales sa lansezi primul tău album alături de nume mari ale folclorului , printr-un spectacol la sala Dumitru Farcas din Cluj-Napoca. A fost o decizie inteleapta?


Paula Hriscu: Acest spectacol a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o pana in prezent in toata cariera mea. Spun asta pentru ca a fost un succes incarcat de emoții constructive si energii pozitive, un test in care am realizat ca pot face față provocărilor de pe scenă. Publicul a fost minunat, a răspuns fiecărui artist cu multe aplauze. A fost un spectacol dinamic, cu multe cântece cunoscute, o bucurie de aproximativ 4 ore atat pentru spectatori, cat si pentru artisti! O binecuvantare pentru care vreau sa multumesc in primul randlui Dumnezeu, dar si tuturor artiștilor care au fost alături de mine la acest spectacol: Nicolae Furdui Iancu, Marius Ciprian Pop, Ionuț Fulea, Aurel Tămaș, Bogdan Toma, Niculina Stoican, Liliana Laichici, Stana Stepanescu, Maria Mihali, Grupul Iza, Grupul vocal Cupru Min Abrud și orechestrei Ceterașii de la Cluj, condusă de maestrul Ovidiu Mate, artiști pe care îi stimez, ii plac si i-am dorit să cânte alături de mine. Totodată îi  mulțumesc doamnei profesor doctor etnomuzicolog Elise Stan, cea care a vorbit atât de frumos și sincer despre mine și cântecele mele și doamnei Iuliana Tudor care, prin prezența ei, a dat o nota de eleganța acestui spectacol.

Paula Hriscu si-a lansat primul album

Le mulțumesc domnilor profesori Gavrilă Danciu și Kalman Urszui pentru liniile melodice de la cântecele de pe albumul intitulat "Nu-i bai că-s micuță”, maestrului de sunet Alexandru Filip, mulțumesc celor care m-au ajutat la textele cântecelor - profesor Aurel Bodiu și doamnei Anuța Maria. Mulțumesc doamnei producător Nicoleta Ioniță pentru tot efortul depus la realizarea acestui spectacol, echipei tehnice Sens Music, domnului Vlad Constandoi, echipei de filmare Oleg și Ina Butnaru și domnului Vasile Soporan. Mulțumesc lui Adrian Ciura, partenerul meu de viață, care a făcut totul ca acest spectacol să fie o reușită. 

De ce crezi ca te-au susținut atâția artiști? Cum i-ai convins?

Paula Hriscu – Sustinerea acestor mari artisti mi-a dat aripi... Cred ca simplitatea și autenticitatea cântecelor mele, a zonei pe care o reprezint prin portul popular si a vocii mele care transmite multă căldură i-a consvins sa fie alaturi de mine in cel mai important moment al carierei mele!

Exista vreun artist pe care l-ai invitat sa-ți fie alături și te-a refuzat?

Paula Hriscu - Au fost artiști pe care i-am invitat dar care, din păcate, nu au putut răspunde afirmativ din cauza unui alt program la data spectacolului. 

Care a fost punctul culminant al serii? Ce te-a marcat / impresionat in mod deosebit?

Paula Hriscu - Punctul culminant și surpriza serii pentru mine a fost atunci când domnul Ionuț Fulea m-a chemat pe scenă, alături de dânsul, și mi-a dedicat cântecul meu preferat "Mărie, Mărie". Emoția a crescut în momentul în care din priviri am fost de acord să răspund la duet, lucru pe care publicul din sală l-a primit cu un ropot de aplauze. 

Paula Hriscu si-a lansat primul album

Cel mai greu/dificil moment al serii?

Paula Hriscu - Nu pot pune degetul pe un moment anume pentru ca tot spectacolul a fost presarat cu clipe dificile din cauza emoțiilor care mă copleșeau, dat fiind faptul ca am fost si artist și gazdă în același timp.

Cum a fost primit primul tau album de către public?

Paula Hriscu - Cu aplauze, cu bucurie, cu parte dintre versuri deja memorate si cantate odata cu mine. Publicul a avut posibilitatea să-mi asculte mare parte dintre cantece pe mai multe posturi tv de specialitate și pe rețelele mele de socializare. Sunt fericita si pentru recenziile deosebit de bune care au urmat spectacolului. 

Care este piesa care a avut parte de cele mai furtunoase aplauze?

Paula Hriscu – Au fost doua cantece cu impact la public - "Nu-i bai că-s micuță", piesa care dă și titlul albumului si duetul construit ad-hoc cu maestrul Ionut Fulea.

Care sunt planurile Paulei Hriscu după lansarea acestui album? Ce urmează? Paula Hriscu – Urmează să lucrez la următorul album, am deja idei pentru câteva piese. In același timp, gratie cererii mari, ne gândim să organizăm spectacolul și în alte orașe ale țării, prin HPA MUSIC.

Un turneu de minimum 8 orase! Piesa „Marie, Marie” Articole recomandate

Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu? Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu?
Fiecare vis implinit face din lumea asta o lume mai buna, mai frumoasa. Sunt visuri la care renuntam si visuri care ne „bantuie” cu anii. Mioara Velicu, una dintre cele mai cunoscute si indragite artiste de folclor isi vede astazi implinit visul de zeci de ani - alaturi de talentata
Tom Hanks si sotia lui, infectati cu coronavirus Tom Hanks si sotia lui, infectati cu coronavirus
Actorul Tom Hanks si sotia sa, Rita Wilson, au anuntat ca au fost diagnosticati pozitivi cu coronavirus. Anuntul a fost facut de actor pe pagina sa de Instagram.  In acest moment, actorul si sotia sa se afla in Australia.  „Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în
Laura Cosoi, insarcinata pentru a doua oara Laura Cosoi, insarcinata pentru a doua oara
Bucurie imensa pentru Laura Cosoi. Actrita a anuntat duminica ca este insarcinata pentru a doua oara. Ea a dezvaluit si sexul bebelusului.  Anuntul a fost facut de vedeta pe pagina sa de socializare.  "Bucurie nemarginita in familia noastra! Rita va avea o surioara, exact asa cum am
Andreea Balan, reactie emotionanta dupa anuntul divortului Andreea Balan, reactie emotionanta dupa anuntul divortului
Andreea Balan a facut primele declaratii oficiale dupa anuntul divortului de George Burcea. Artista a avut o reactie emotionanta.  "Eu am trait intr-un an cat altii in 10. Nasterea Clarei, stopul cardiac, revenirea pe scena, nunta, concerte si apoi separarea. Este foarte greu sa existe acest
Andreea Balan a confirmat divortul Andreea Balan a confirmat divortul
Andreea Balan a confirmat divortul de actorul George Burcea. Artista a facut anunul pe pagina sa de socializare.  A fost un mesaj scurt, prin care a spus ca este adevarat ca are probleme in casnicie. Vedeta a marturisit ca isi doreste discretie in privinta acestui subiect atat de sensibil din