Skip to article

Paula Hriscu si-a lansat primul album

Paula Hriscu si-a lansat primul album
Paula Hriscu si-a lansat primul album "Nu-i bai ca-s micuta" printr-un spectacol grandios!

Ai ales sa lansezi primul tău album alături de nume mari ale folclorului , printr-un spectacol la sala Dumitru Farcas din Cluj-Napoca. A fost o decizie inteleapta?


Paula Hriscu: Acest spectacol a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o pana in prezent in toata cariera mea. Spun asta pentru ca a fost un succes incarcat de emoții constructive si energii pozitive, un test in care am realizat ca pot face față provocărilor de pe scenă. Publicul a fost minunat, a răspuns fiecărui artist cu multe aplauze. A fost un spectacol dinamic, cu multe cântece cunoscute, o bucurie de aproximativ 4 ore atat pentru spectatori, cat si pentru artisti! O binecuvantare pentru care vreau sa multumesc in primul randlui Dumnezeu, dar si tuturor artiștilor care au fost alături de mine la acest spectacol: Nicolae Furdui Iancu, Marius Ciprian Pop, Ionuț Fulea, Aurel Tămaș, Bogdan Toma, Niculina Stoican, Liliana Laichici, Stana Stepanescu, Maria Mihali, Grupul Iza, Grupul vocal Cupru Min Abrud și orechestrei Ceterașii de la Cluj, condusă de maestrul Ovidiu Mate, artiști pe care îi stimez, ii plac si i-am dorit să cânte alături de mine. Totodată îi  mulțumesc doamnei profesor doctor etnomuzicolog Elise Stan, cea care a vorbit atât de frumos și sincer despre mine și cântecele mele și doamnei Iuliana Tudor care, prin prezența ei, a dat o nota de eleganța acestui spectacol.

Paula Hriscu si-a lansat primul album

Le mulțumesc domnilor profesori Gavrilă Danciu și Kalman Urszui pentru liniile melodice de la cântecele de pe albumul intitulat "Nu-i bai că-s micuță”, maestrului de sunet Alexandru Filip, mulțumesc celor care m-au ajutat la textele cântecelor - profesor Aurel Bodiu și doamnei Anuța Maria. Mulțumesc doamnei producător Nicoleta Ioniță pentru tot efortul depus la realizarea acestui spectacol, echipei tehnice Sens Music, domnului Vlad Constandoi, echipei de filmare Oleg și Ina Butnaru și domnului Vasile Soporan. Mulțumesc lui Adrian Ciura, partenerul meu de viață, care a făcut totul ca acest spectacol să fie o reușită. 

De ce crezi ca te-au susținut atâția artiști? Cum i-ai convins?

Paula Hriscu – Sustinerea acestor mari artisti mi-a dat aripi... Cred ca simplitatea și autenticitatea cântecelor mele, a zonei pe care o reprezint prin portul popular si a vocii mele care transmite multă căldură i-a consvins sa fie alaturi de mine in cel mai important moment al carierei mele!

Exista vreun artist pe care l-ai invitat sa-ți fie alături și te-a refuzat?

Paula Hriscu - Au fost artiști pe care i-am invitat dar care, din păcate, nu au putut răspunde afirmativ din cauza unui alt program la data spectacolului. 

Care a fost punctul culminant al serii? Ce te-a marcat / impresionat in mod deosebit?

Paula Hriscu - Punctul culminant și surpriza serii pentru mine a fost atunci când domnul Ionuț Fulea m-a chemat pe scenă, alături de dânsul, și mi-a dedicat cântecul meu preferat "Mărie, Mărie". Emoția a crescut în momentul în care din priviri am fost de acord să răspund la duet, lucru pe care publicul din sală l-a primit cu un ropot de aplauze. 

Paula Hriscu si-a lansat primul album

Cel mai greu/dificil moment al serii?

Paula Hriscu - Nu pot pune degetul pe un moment anume pentru ca tot spectacolul a fost presarat cu clipe dificile din cauza emoțiilor care mă copleșeau, dat fiind faptul ca am fost si artist și gazdă în același timp.

Cum a fost primit primul tau album de către public?

Paula Hriscu - Cu aplauze, cu bucurie, cu parte dintre versuri deja memorate si cantate odata cu mine. Publicul a avut posibilitatea să-mi asculte mare parte dintre cantece pe mai multe posturi tv de specialitate și pe rețelele mele de socializare. Sunt fericita si pentru recenziile deosebit de bune care au urmat spectacolului. 

Care este piesa care a avut parte de cele mai furtunoase aplauze?

Paula Hriscu – Au fost doua cantece cu impact la public - "Nu-i bai că-s micuță", piesa care dă și titlul albumului si duetul construit ad-hoc cu maestrul Ionut Fulea.

Care sunt planurile Paulei Hriscu după lansarea acestui album? Ce urmează? Paula Hriscu – Urmează să lucrez la următorul album, am deja idei pentru câteva piese. In același timp, gratie cererii mari, ne gândim să organizăm spectacolul și în alte orașe ale țării, prin HPA MUSIC.

Un turneu de minimum 8 orase! Piesa „Marie, Marie” Articole recomandate

Vladuta Lupau, diagnosticata pozitiv cu COVID-19 Vladuta Lupau, diagnosticata pozitiv cu COVID-19
Cantareata Vladuta Lupau a fost testata pozitiv cu coronavirus! Artista a marturisit ca a avut simptome ale unei raceli si a mers sa isi faca testul. Cantareata are o formă ușoară a virusului și nu a fost nevoită să fie internată în spital. „Dragii
Nicolae Botgros, diagnosticat cu COVID-19. Artistul este in stare grava Nicolae Botgros, diagnosticat cu COVID-19. Artistul este in stare grava
Violonistul Nicolae Botgros, 67 de ani, a fost internat in stare grava la Institutul de Medicina Urgenta din Chisinau. Artistul a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus si a suferit complicatii.  Mai multe persoane din ochestra in care activeaza Nicolae Botgros au fost testate pozitiv
Monica Odagiu, primele dezvaluiri despre relatia cu Dan Bittman Monica Odagiu, primele dezvaluiri despre relatia cu Dan Bittman
Actrita Monica Odagiu, 24 de ani, a facut primele declaratii despre zvonul ca ar avea o relatie cu cantaretul Dan Bittman.  ”Mulți oameni au spus: Băi, de ce nu ieșiți să spuneți că nu e adevărat? De ce nu comunicați? Am zis că nu e o
Actorul Constantin Zamfirescu, diagnosticat cu cancer Actorul Constantin Zamfirescu, diagnosticat cu cancer
Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut pentru rolul "Gogoaşă", din serialul TV "Trăsniţii", a fost diagnosticat cu cancer si are nevoie urgenta de sange. Anuntul a fost facut de colegii sai pe reteaua de socializare Facebook.  "Colegul nostru are nevoie de sânge.
Stefan Banica, reactie dura dupa ce un internaut i-a jignit sotia: "Mars afara" Stefan Banica, reactie dura dupa ce un internaut i-a jignit sotia: "Mars afara"
Cantaretul Stefan Banica Jr a reactionat dur pe o retea de socializare dupa ce un internaut i-a jignit sotia, numind-o "pitipoanca". Mesajul rautacios al internatului a fost publicat pe pagina artistului dupa ce acesta a publica o imagine in care apare alaturi de Loredana Groza.