Pele, internat de urgenta in spital. Starea celebrului fotbalist este una grava

Pele, internat de urgenta in spital. Starea celebrului fotbalist este una grava
  calendar_month   update 30 Nov 2022, ora: 21:48      
Vesti proaste despre legendarul fotbalist Pele. Ajuns la 82 de ani, acesta a fost internat in stare grava la spital, scrie presa internationala. Se pare ca Pele are probleme grave de sanatate, iar medicii incearca sa il mentina sub control. El este internat intr-un spital din Sao Paulo, alaturi de sotia sa.

In ultimii ani, Pele s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate, inclusiv cu un diagnostic de cancer de colon. El a fost operat pentru extirparea tumorii anul trecut in septembrie, iar starea lui s-a imbunatatit. Cu toate acestea, acum, Pele a ajuns la spital cu stare de confuzie, cu tumefacție generalizată și insuficiență cardiacă decompensată.

Anunțul a fost făcut inițial de Espn, informațiile fiind confirmate apoi de Globo. Potrivit acestor publicații, de data aceasta, spitalizarea sa nu a fost planificată, Pelé fiind dus la spital după ce i-au apărut umflături pe unele părți ale corpului.

Personalul medical care a intervenit în cazul fostului fotbalist a confirmat edemul generalizat și prezența unei "insuficiențe cardiace decompensate". De asemenea, potrivit aceleiasi surse, organismul lui Pele nu a răspuns la chimioterapia administrată în ultimele luni în cazul tumorilor din diferite organe ale acestuia.

Recomandari