Petre Roman a mers sa isi ia ramas bun de la Mioara Roman. Imagini sfasietoare

Petre Roman a mers sa isi ia ramas bun de la Mioara Roman. Imagini sfasietoare
  calendar_month   update 25 Feb 2024, ora: 16:08      
Imaginu dureroase la Biserica Sfantul Gheorghe cel Nou, unde a fost depus trupul neinsufletit al Mioarei Roman, care s-a stins din viata la 83 de ani in azilul in care locuia de cativa ani.

Printre primele persoane care au venit sa isi ia ramas bun a fost Petre Roman, fostul sot al Mioarei Roman. Vizibil afectat de moartea fostei sale sotii, cu care a fost casatorit mai bine de 30 de ani, Petre Roman a venit sa isi ia adio de la Mioara Roman. A stat cateva minute in interiorul bisericii, a adus un buchet de flori albe, apoi a plecat.

Mioara Roman va fi inmormantata pe 26 februarie. Ea a fost adusa la Biserica Sfantul Gheorghe cel Nou intr-un sicriu alb. Oana si Catinca Roman sunt nedezlipite de sicriul mamei lor. I-au adus la priveghi un imens buchet cu flori albe, pe care au scris un mesaj emotionant.

„Drum lin în lumină și odihnă veșnică, mamă! Îți mulțumim pentru tot ce am învățat de la tine și pentru dragostea cu care ne-ai înconjurat! Te iubim! Fetițele tale: Oana, Catinca, Isabela”.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

As vrea by Smiley Face
  • person

    "traieste clipa!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Tricou Lee Cooper, S
Shop Ele.rochevron_right