Skip to article

Premiera la Eurovision: O cantareata de muzica populara participa la editia din acest an

Premiera la Eurovision: O cantareata de muzica populara participa la editia din acest an Premiera la Eurovision: O cantareata de muzica populara participa la editia din acest an
Au mai ramas doar cateva zile pentru inscrierea la Eurovision. Pe 19 si 20 februarie vor avea loc preselectiile in urma carora se vor alege cele 12 piese ce vor participa la selectia nationala.

Una dintre cele 12 va fi aleasa pe 1 martie de public si de juriul de specialitate pentru a reprezenta Romania la finala concursului ce va avea loc in luna mai.

Anul acesta avem parte de o premiera absoluta la Eurovision. Renumita cantareata de muzica populara, Matilda Pascal Cojocarita s-a inscris cu o piesa. Artista formeaza un nou proiect muzical alaturi de catiiva tineri din trupa Cobzality.

In aceasta formatie se regasesc si doi fosti membri ai trupei Sistem, Florin Romascu si Robert Magheti, alaturi de Bianca Purcarea (voce), Cristi Moroianu (nai), Sebastian Burneci (trompeta) si Dorin Cuibariu (instrumente traditionale de suflat), scrie Click.

Piesa cu care acestia isi incearca norocul la Eurovision este inspirata din folclorul romanesc, iar artistii vor aparea pe scena purtand masti traditionale din zona Maramures si costume de calusari.

Articole recomandate

Castigatoarea Eurovision, protagonista unui scandal monstru Castigatoarea Eurovision, protagonista unui scandal monstru
Castigatoarea Eurovision, Emmelie de Forest, a fost implicata intr-un scandal de proportii la scurt timp dupa terminarea concursului. Emmelie ar fi protagonista unor scene porno, pe care detinatorul anunta ca le va face publice.Tanara din Danemarca ar fi fost filmata in timpul unei partide de sex
TVR decide soarta concursului Eurovision. E posibil ca Romania sa nu mai participe! TVR decide soarta concursului Eurovision. E posibil ca Romania sa nu mai participe!
Televiziunea Nationala a suferit o serie de transformari in ultima vreme, iar printre aceste schimbari pe care TVR-ul le-a facut, una are legatura si cu Eurovision!Selectia nationala pentru Eurovision a fost organizata in fiecare an de Televiziunea Romana, iar la fiecare editie, fara exceptie, au