Presedintele Romaniei, printre invitatii de seama la cununia civila a Simonei Halep. Cine sunt nasii cuplului

Presedintele Romaniei, printre invitatii de seama la cununia civila a Simonei Halep. Cine sunt nasii cuplului
  calendar_month   update 15 Sep 2021, ora: 13:18      
Eveniment important astazi in lumea mondena si a sportului! Simona Halep se casatoreste civil cu iubitul sau Toni Iuruc, iar petrecerea se anunta una foarte grandioasa, cu invitati de seama. Potrivit ultimelor informatii, la petrecerea Simonei Halep a fost invitat si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Simona Halep se va casatori civil pe15 septembrie cu omul de afaceri Toni Iuruc, in varsta de 42 de ani. Petrecerea de oficializarea casatoriei se va desfasura intr-un club de lux din Mamaia. La eveniment sunt asteptate persoane importante din showbiz, sport si politica. Potrivit presei sportive, și președintele României a fost invitat.

Stere Halep, tatăl jucătoarei de tenis, a menționat acum câteva zile că nu va fi o nuntă mare, din cauza pandemiei, însă vor fi prezenți prietenii și rudele mirilor. Mirii au trimis 300 de invitații la nuntă și au impus condiții stricte: nuntașii nu au voie să filmeze nimic. De asemenea, le-au interzis să vină cu daruri în bani sau cadouri.

Printre oaspeții vor fi Ilie Năstase, care a sosit pe litoral încă de luni, alături de soția sa, Ion Țiriac și Gică Hagi. Nași de cununie vor fi omul de afaceri Toni Mihale și soția acestuia, Cristina. Toni Mihale este un prieten foarte bun al lui Toni Iuruc. Cei doi sunt amici inca din copilarie si tot el l-a ajutat sa organizeze cererea in casatorie a Simonei Hale, la vila lui din Snagov.

Recomandari