Prigoana o face de ras pe Bahmu: "Si-a reglat hormonii cu electricianul, cu mine s-a culcat sa isi regleze conturile"

Prigoana o face de ras pe Bahmu: "Si-a reglat hormonii cu electricianul, cu mine s-a culcat sa isi regleze conturile"
  calendar_month   update 09 Mai 2014, ora: 09:30   photo_cameraSilviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu     person Adriana Bahmuteanu
Scandalul dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu nu s-a oprit. Cei doi continua sa-si arunce cuvinte urate si sa dea detalii din viata lor intima, iar cearta lor a ajuns la un nivel la care nimeni nu se astepta.

Politicianul este extrem de deranjat ca fosta lui sotie a avut relatii sexuale cu un alt barbat in perioada in care erau despartiti.

"Adriana joaca un rol in filmul ei, poate sa pacaleasca pe cine vrea, pe mine nu. Pentru ea fericirea inseamna bani, nu familie si e greu sa o educi la 40 de ani. A fost actrita buna, s-a prefacut ca ma iubeste. Motivul pentru care m-am casatorit cu Adriana a fost sa imi faca un copil, eu am divortat de fosta mea sotie pentru ca nu a vrut sa imi faca un copil. I-am spus ca la maxim 6 sa fie acasa, are emisiune pana la 4, ok mai stai pana la 5 da' nu-mi vine ea mie acasa la 9 seara, sa prinda si ea cateva ore cu copiii. Toate povestile se termina in cimitir. S-a casatorit cu mine pentru bani, ca apoi s-o fi indragostit de mine nu contest... A trecut peste faptul ca sunt cu picior de lemn si batran. Faptul ca a facut copii cu mine la a treia casatorie spune multe", a marturisit Silviu Prigoana.

"Eu nu am avut relatii sexuale cu doctorita pentru ca nu era cazul. Adriana daca avea sentimente fata de omul respectiv ramanea cu el. Probabil ca nu mai avea baterii la vibrator, era normal ca femeia sa isi regleze hormonii, cu mine s-a culcat ca sa isi regleze conturile", a spus Prigoana la Antena 1.
Recomandari