Skip to article

Prima declaratie a Giuliei Anghelescu despre divort. Vezi ce a comentat artista despre despartirea de Vlad Huidu!

Prima declaratie a Giuliei Anghelescu despre divort. Vezi ce a comentat artista despre despartirea de Vlad Huidu! Prima declaratie a Giuliei Anghelescu despre divort
Giulia Anghelescu si Vlad Huidu au ajuns intr-un impas si nu ar fi exclus sa asistam la un nou divort in lumea mondena. Cei doi au plecat separat in minivacanta de 1 mai si de aici au aparut si primele zvonuri ca familia Huidu se confrunta, din nou, cu probleme.

"Am decis sa luam o pauza" a fost confirmarea venita din partea cantaretei atunci cand in presa au fost publicate fotografii cu ei doi in timp ce se distrau separat pe litoral.
Giulia Anghelescu

Giulia Anghelescu

Desi evita sa pronunte cuvantul despartire, cantareata a dat de inteles ca relatia nu se afla in cel mai bun moment.

Chiar daca vedeta nu a facut alte declaratii, zvonurile au inceput sa circule si sa apara din ce in ce mai multe dovezi ca sotii Huidu sunt la un pas de divort.

Cele mai multe semne de intrebare sunt legate de aceasta minivacanta in care Giulia si Vlad au plecat separat la inceputul lunii mai.

Cei doi au fost la mare in aceeasi perioada, dar au avut destinatii diferite si s-au distrat fiecare in felul lui.

Intrebata despre ce s-a petrecut intre ei si mai ales de ce au plecat separat in cele cateva zile libere pe care le-au avut la dispozitie, Giulia a precizat: "Povestea a aparut deja, nu mai am nimic de spus", fara sa dea alte explicatii sau sa incerce sa nege tot ceea ce s-a scris in legatura cu un eventual divort.

Giulia si Vlad Huidu, o poveste de dragoste greu incercata
Giulia Anghelescu

Giulia si Vlad Huidu s-au cunoscut in 2007, dar au avut parte de o poveste de dragoste cu nabadai.

In 2009, cu cateva luni inainte de nunta pe care o programasera, cei doi s-au despartit si au decis sa o ia pe drumuri separate.

Dupa inca doi ani au realizat ca nu pot trai unul fara celalalt si s-au impacat si tot atunci au aflat ca vor deveni si parinti.

2012 a fost anul care avea sa le schimbe radical viata, pentru ca atunci a venit pe lume fetita lor, Antonia, si tot in acelasi an Giulia Anghelescu si Vlad Huidu au ajuns in fata altarului.

Articole recomandate

Verdictul Stilistului: Giulia Anghelescu Vs. Rihanna! Care e riscul atunci cand imiti? Verdictul Stilistului: Giulia Anghelescu Vs. Rihanna! Care e riscul atunci cand imiti?
Rihanna este, cu certitudine, un style icon si un trendsetter. Stilul ei se schimba in permanenta, iar tinutele pe care le adopta se afla intotdeauna la limita dintre bun-gust si kitsch, dintre cool si vulgar. Stilul vedetei autohtone, Giulia Anghelescu, se inscrie cam in acelasi registru.
Giulia Anghelescu socheaza din nou. Cantareata si-a schimbat look-ul! Giulia Anghelescu socheaza din nou. Cantareata si-a schimbat look-ul!
Giulia Anghelescu este in cautarea unui stil care sa o faca sa fie unica in showbiz, dar pana acum, nu a reusit sa il gaseasca.Artista a incercat in ultima vreme tot felul de schimbari, cele mai multe avand legatura cu coafura. S-a vopsit blonda, a incercat o coafura in stilul consacrat de Rihanna,
Giulia Anghelescu si Vlad Huidu sunt in pragul divortului? "Am decis ca avem nevoie de o pauza" Giulia Anghelescu si Vlad Huidu sunt in pragul divortului? "Am decis ca avem nevoie de o pauza"
Casnicia Giuliei Anghelescu a ajuns intr-un impas si exista deja zvonuri ca artista si sotul ei, Vlad Huidu, sunt in pragul divortului. Giulia si Vlad au decis sa petreaca separat in vacanta de 1 Mai, iar in cele din urma artista a confirmat ca ea si partenerul ei de viata au simtit nevoia sa ia o